YEOS SUMMIT 2019Sveriges varmaste entreprenörskonferens!
Välkommen till YEoS Summit 2019 – tre dagar av inspiration, trendspaningar, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

YEoS Summit samlar ett hundratal av Sveriges mest drivna unga entreprenörer under 35 år – bolagsbyggare, samhällsutvecklare och personer med drivkrafter långt utöver det vanliga. Det är här och nu vi lägger grunden för framtidens stora bolag. Det är här vi skapar momentum.

Köp din biljett idag

  • Säkra din plats till Summit 2019 här

Programmet startar med drop in lunch från kl.11:30, fredag den 3 maj och avslutas med lunch kl.12 söndag den 5 maj. I konferenspris ingår ej resa till och från Umeå.

Tre goda anledningar att delta

  • Utöka ditt nätverk. Knyt nya användbara kontakter med framtidens ledare och företagare. Du blir som du umgås.
  • Utmana dina mål. Summits talare och deltagare kommer att inspirera dig till att flytta fram dina gränser. Sätt dina egna utmaningar i ett nytt sammanhang och få feedback genom andras ögon.
  • Fyll på med energi. En fokuserad, nyfiken och inspirerad människa får ut mer av sin vardag. Kom som du är och lämna med ny kraft framåt.

Vem kan delta?

Summit 2019 är till för dig som är medlem i YEoS eller Forever YEoS, samt för dig som är entreprenör upp till 30 år med intresse för att bli en del av Sveriges skarpaste entreprenörsnätverk. Vi har även ett mindre antal platser för dig som entreprenör upp till 35 år som vill delta utifrån rekommendation.

Young Entrepreneurs of Sweden har sedan 2008 sammankopplat unga entreprenörer i Sverige som det ledande nätverket för utvalda företagare mellan 18 och 35 år. Vi sätter dig i ett sammanhang som möjliggör personlig tillväxt och tillgång till människor som gläds med varandras framgång och stöttar varandra i motgång.

Information

Startdatum
03 May

Slutdatum
05 May