YEOS SUMMIT 2019


Sveriges varmaste entreprenörskonferens!

Välkommen till YEoS Summit 2019 – tre dagar av inspiration, trendspaningar, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

”Det gav en helt galen boost – att komma hem efter helgen och känna sig supermotiverad att fortsätta göra det man gör.”


Tre goda anledningar att delta

  • Utöka ditt nätverk. Knyt nya användbara kontakter med framtidens ledare och företagare. Du blir som du umgås.
  • Utmana dina mål. Summits talare och deltagare kommer att inspirera dig till att flytta fram dina gränser. Sätt dina egna utmaningar i ett nytt sammanhang och få feedback genom andras ögon.
  • Fyll på med energi. En fokuserad, nyfiken och inspirerad människa får ut mer av sin vardag. Kom som du är och lämna med ny kraft framåt.

YEoS Summit samlar ett hundratal av Sveriges mest drivna unga entreprenörer under 35 år – bolagsbyggare, samhällsutvecklare och personer med drivkrafter långt utöver det vanliga. Det är här och nu vi lägger grunden för framtidens stora bolag. Det är här vi skapar momentum.

Köp din biljett idag

  • Säkra din plats till Summit 2019 här. Programmet startar med drop in lunch från kl.11:30, fredag den 3 maj och avslutas med lunch kl.12 söndag den 5 maj. I konferenspris ingår ej resa till och från Umeå.

Av entreprenörer – för entreprenörer!

YEoS Summit pågår under tre dagar, där du har möjlighet att fylla på med nya tankar – lyssna bland annat till:

Delegate or die – konsten att bygga en hållbar organisationsstruktur
Många entreprenörer fastnar i det dagliga operativa arbetet och hinner inte lyfta blicken. Vi vet att din förmåga att bygga organisationsstrukturer kommer att vara helt avgörande för vilken utväxling du kan få av dina drivkrafter. Lyssna till insikter från Malin Cronqvist, Help to Help som har större delen av sin verksamhet i annan kontinent, Erik Martinson, Svea Solar som har kontor på 11 orter samt Serieentreprenören Karsten Deppert som driver ett antal bolag parallellt. Passet modereras av Julia Höglund från Grant Thornton.

Kan du gå in i väggen när du älskar ditt jobb?
Johannes Hansen är Sveriges ledande mentala coach som älskar att ifrågasätta självvalda sanningar. Livet som entreprenör är komplext med mycket ansvar och många beslut som behöver fattas, samtidigt som kraven på ständig tillgänglighet minimerar mängden återhämtning. Var går din gräns för hur mycket du kan pusha dig själv, och vilka tecken bör du vara särskilt uppmärksam på? Vad är smart att tänka på när du vill jobba hårt och samtidigt hålla i längden? För vad spelar det för roll om du är ung och lovande vid 20, ett namn på allas läppar vid 25 om du blir utbränd vid 35? 

Bygg varumärket kunderna älskar
Johanna Ingelsson
, Equestrian Stockholm, har på tre år gått från idé till en omsättning på 18 msek genom sin fingertoppskänsla för moderiktiga och hållbara ridsportskläder. Idag är Equestrian Stockholm det ridsportsmärke som växer snabbast i världen på Instagram, tack vare en genomtänkt strategi. Hur kommer du igång och vilka mätpunkter bör du sätta upp? Carl-Gustav Öberg, Be Better Online delar sina insikter kring hur du vet varför du lyckas.

Vässa din pitchdeck
Daniel Marklund
, Nofilter, pratar om konsten att att resa kapital, med två aktuella YEoS-bolag som case i form av Heja.io och Proposales. Hur går en investeringsrunda till och vad gör att din pitchdeck sticker ut? Pitebördiga Daniel Marklund är Internet Wizard, civilingenjör och besjälad entreprenör. Som strategisk rådgivare åt andra bolagsgrundare har Daniel som specialitet att utveckla varumärken och deras digitala närvaro, liksom djupgående insikter i finansiering av tillväxt och riskkapitalanskaffning.

Young Entrepreneurs of Sweden? Swedish entrepreneurs of the world!
Svenska värderingar och svenska entreprenörer är omtyckta utomlands, och möjligheterna med att bygga ett globalt bolag är oanat stora. Andreas Flodström, Beetroot tog för sju år sedan en nyfiken biltur genom Ukraina och är en av få svenskar som bygger bolag i landet. Zlatan Bajric, SEEBA vände blickarna tillbaka mot Balkan och har snabbt etablerat sig som ledande inom sin nisch. Vilka länder och regioner står näst på tur att erbjuda oväntat stora öppningar, och hur kan du konkret göra för att undersöka en ny marknad, bygga ett relevant nätverk och skala upp en verksamhet långt snabbare än på din hemmamarknad, med möjlighet att dra fördelar av det bästa från två världar?

Feedback forum
Vilken är din största utmaning? Tag chansen att dela med dig och få kvalificerade råd och perspektiv från andra entreprenörer som upplevt liknande utmaningar. Ett stående pass som är ett av de mest uppskattade.

…fler pass tillkommer, därtill galamiddag med awards, aw, och härligt häng in på småtimmarna!

Vem kan delta?

Summit 2019 är till för dig som är medlem i YEoS eller Forever YEoS, samt för dig som är entreprenör upp till 30 år med intresse för att bli en del av Sveriges skarpaste entreprenörsnätverk. Vi har även ett mindre antal platser för dig som entreprenör upp till 35 år som vill delta utifrån rekommendation.

Information

Startdatum
03 May

Slutdatum
05 May