Bli medlem idag!

Ansök om medlemskap i Sveriges främsta nätverk för drivna unga entreprenörer. Vi sätter dig som entreprenör i centrum.

Varför medlem?

Som medlem i YEoS kommer du möta ett fantastiskt nätverk av drivna, engagerade och inspirerande unga entreprenörer. Mötet och utbytet mellan medlemmar är en stor del av YEoS. Vi lägger därför stor vikt vid att skapa mötesplatser och spännande, intressanta evenemang under året. Ett medlemskap i YEoS innebär:

  1. Tillgång till våra partnerföretag: Vi samarbetar med utvalda partners som kan bidra med kunskap och tjänster för att stärka din affär.
  2. YEoS årliga events:  Årligen anordnar vi tre större evenemang för våra medlemmar, där inramningen syftar till att ha roligt men med stort fokus på kunskapsutbyte och utveckling. Tanken är att kunna spendera en längre tid med likasinnade för bättre utväxling.
  3. Tillgång till ett unikt nätverk: YEoS är till för Sveriges mest drivna unga entreprenörer och genom vårt nätverk får du tillgång till ett unikt utbyte med personer som förstår varandras utmaningar och företagsfaser. Inom YEoS får du ”kollegor”!
  4. Stöttning för din affär genom nätverket: En del av medlemsavgiften går till att ha en resurs anställd som arbetar aktivt och kontinuerligt med YEoS nätverk.
  5. Entreprenören i centrum: som enda nätverk i Sverige sätter vi dig som entreprenör i centrum och alla våra evenemang och initiativ utformas efter dig och dina behov.
  6. Medlemskriterier: Vi vill att våra medlemmar ska kunna ha en ärlig dialog med varandra därför väljer vi in medlemmar som kan få ett starkt utbyte av nätverket men också bidra med sina erfarenheter.

För att ansöka till YEoS, vänligen använd formuläret nedan. Du kommer att få ett automatiskt svar med mer information. Ett medlemskap i YEoS kostar 2500 kr exkl. moms per år och medlemskapet avser dig som entreprenör.

26.4 år

är den genomsnittliga medlemsåldern.

12

event per år

“YEoS är ett perfekt sätt att träffa likasinnade som tampas med samma problem och funderingar för att på så sätt inspireras och utvecklas i sin egen verksamhet. Att också rent affärsmässigt utveckla nya kontakter och faktiskt kunna göra affärer inom nätverket är ju heller ingen nackdel!”

- Mikael Blix (27), grundare av laget.se

"Som ny medlem hade jag höga förväntningar, men tro det eller ej. Förväntningarna överträffades många gånger om! YEoS ger mig inspirationen, motivationen och vännerna som gör att jag ständigt utmanar mig själv och växer i mitt entreprenörskap."

- Alfred Appelros (2017), Grundare av Getsocial

“Tack vare YEoS har jag träffat unga spännande människor med massor av idéer och drivkraft. Det är väldigt roligt och inspirerande!”

- Ludvig Granberg (2017), grundare av Hemsida24.se/Lumik Enterprises AB

“Genom YEoS har jag inte bara träffat några av Sveriges bästa entreprenörer, jag har också träffat mina största förebilder och några av mina bästa vänner för livet!”

- Joakim Bank (2017), Macforum

"Med YEoS har jag hittat vännner för livet som jag aldrig skulle träffat annars. Det tack vare att ingen bryr sig om vart man kommer ifrån, allt som spelar roll är att vi alla är galna entreprenörer som tror på att vi kan förändra världen"

- Zakaria Hersi (2017), Styrelseledamot SE forum

"YEoS är ett inspirerande Nätverk som delar med sig. Ett kul gäng med skarpa och kreativa hjärnor med driv som imponerar."

- Ida Garamvölgyi (2017), VD Workmint

MEDLEMSKRITERIER

Som medlem i YEoS är du engagerad, har drivkraft och glöd. Du brinner för entreprenörskapet och ditt yrke. Du är en “doer” som även har förmågan att verka som förebild för kommande unga entreprenörer.

Följande krävs vid en ansökan till nätverket: 

I. Du är mellan 18-30 år gammal

II. Du har grundat och/ eller är ägare i ett företag.

III. Du har försörjt dig på att driva ett (eller flera) företag på heltid i minst ett år.

IV. Du ser dig själv nu och i framtiden som företagare och/eller entreprenör och har en vision att skapa tillväxt och värde i ditt företag.

V. Ditt företag är idag eller är på väg att växa till någonting större än dig själv.

 

Genom ditt medlemsskap i YEoS vill du:

I. Utvecklas som företagare och/eller entreprenör

II. Dela med dig av dina framgångar, motgångar och erfarenheter till andra i nätverket.

III. Delta på evenemang och lära känna nya människor.

 

Ansökan kommer att bedömas individuellt baserat på:

I. Ditt värde för nätverket

II. Nätverkets värde för dig

III. Din ambitionsnivå

IV. Företagets potential

V. Ev. referenser inom nätverket

Ansök till oss