Adrian Swartz lämnar över ordföranderollen i YEoS

Postat den 22 april, 2019


Efter två år som ordförande i styrelsen för Young Entrepreneurs of Sweden avgår Adrian Swartz vid årsstämman 2019 på YEoS Summit i Umeå. Vi tackar för stort engagemang i styrelsen och önskar lycka till med framtida entreprenörskap! Ny styrelse och ordförande för föreningen väljs på stämman.

– YEoS medlemmar är en samling av 200+ inspiratörer, kunskapskällor, samhällsförändrare, utmanare, storytellers och storymakers utspridda över hela Sverige. Vi är som en stor familj som inspirerar varandra både när det vi står på toppen och på botten. Det har varit en stor ära att få vara ordförande för föreningen och jag ser fram emot många år till som medlem.

Hur går det för föreningen?

– Passande nog på vårt 10-årsjubileum har vi slagit rekord i antal medlemmar, antal event, antal eventdeltagare och omsättning. Föreningen står stabil och har en lysande framtid framför sig. Vi har medlemmar som precis gått ut gymnasiet, medlemmar som gjort börsnoteringar och flera exits och medlemmar som anställer hundratals människor. Det är en mix som bäddar för möjligheter.

– Jag vill ge ett stort extra tack till våra fantastiska verksamhetsledare Fredric Tegebro och Jenny Boberg! Samt även styrelsen 2018/2019: Malin Cronqvist, Ludvig Dieden, Annelie Näs, Sara Öhman, Marcus Smith och Nicke Wikström.

Bästa hälsningar,
Adrian Swartz