Årets tillväxtraket bygger för framtiden

Postat den 25 september, 2023

Kirill Kuzhelko är Årets tillväxtraket

Utmärkelsen Årets tillväxtraket delas ut till den person som stått för den största tillväxten mellan de senaste två boksluten, med ett positivt resultat på sista raden. Bolaget skall som grund haft minst 5 miljoner i omsättning och 5 anställda, där omsättningsökningen inte härrör till en corona-effekt.

Tävlingsvärden Grant Thornton och prisutdelare Mathias Ljung gratulerade en glad vinnare under galamiddagen på YEoS Summit.

Ett starkt år med 280 % tillväxt

– Priset kom som en överraskning, det är sällan man tänker på sådana saker i den hektiska vardagen med att bygga upp ett företag. Med vår tillväxt kommer också utmaningar, och jag hoppas att vi kan fortsätta att växa på ett organiskt och stabilt sätt och öka våra vinster framöver, säger Kirill Kuzhelko.

Toseto verkar inom en konkurrensutsatt marknad, med toppmoderna stålhallar från egen tillverkning till nyckelfärdiga projekt.

– Skalbarheten inom vårt industriella byggföretag är avgörande för vår förmåga att positivt påverka den svenska byggsektorn. Genom att säkerställa en effektiv och hållbar tillväxt kan vi avsevärt öka vår påverkan. Vår vision är att nå en årlig omsättning på 1 miljard kronor år 2030 med den nuvarande tillväxthastigheten, menar Kirill Kuzhelko

YEoS – en värdefull nyckel i bolagsbyggandet

–  Känslan av YEoS svårt att definiera och jag älskar de människor som stöder mig ärligt och som är en del av min omgivning. Jag har blivit en del av en stor familj och en stark företagskultur. Jag beundrar verkligen medlemmarna i vår omfattande organisation, och många av dem har blivit nära vänner. Vi delar ständigt erfarenheter och diskuterar affärer. För mig är det personliga värdet ännu viktigare än det entreprenöriella värdet. De människor som omger mig skapar en känsla av att tillhöra något större, och jag känner mig stolt över att vara en del av YEoS – vi är nu fler än 200 starka entreprenörer, säger Kirill Kuzhelko.

Motivering för Årets Tillväxtraket

“Årets tillväxtraket har tagit sig över gapet och verkligen lyckats med att skala upp sin verksamhet med en hållbar affärsmodell. Bolaget har hittat en egen nisch i en utsatt bransch och lyckats öka sin omsättning med 280 %, med siktet ännu högre inställt. Vi ser en skarp hjärna som bokstavligen bygger bolag för framtiden. Årets tillväxtraket 2023 är Kirill Kuzhelko och Toseto AB.”

Se mer av Toseto