Ännu en stor dag för YEoS – Välkommen Frida!

Postat den 26 april, 2022

Säg hej till YEoS nya verksamhetsledare, Frida Olander! Med gedigen erfarenhet av att leda och utveckla både människor och verksamheter, utgör hon den organisatoriska superkraften i team HQ.

Tidigare då? Efter många år inom storbank tog nyfikenheten och intresset för människor Frida vidare till en roll för Unga Aktiesparare, ett förbund hon länge engagerat sig för ideellt.

– Jag skulle kunna kalla mig en simpel ekonom, men ibland känner jag mig inte alls som en typisk sådan. Jag har till exempel även x antal högskolepoäng arkitektur bakom mig. Jodå, arkitektur, design och form är också stora intressen.

Därutöver, nog är Frida numera något av det mest avundsvärda man kan vara (om vi får vara partiska); Verksamhetsledare på YEoS! Hur det kommer sig förklarar hon med den potential hon ser i förbundet, och sin förkärlek för engagerade individer.

– YEoS är ett förbund med drivna människor som vill göra vardagen bättre för sin omgivning. Jag ser verkligen fram emot att få stötta medlemmarna i deras resor, och bidra till att utveckla förbundet i stort. Vi vill göra allt för att YEoS ska leva vidare över många generationer framöver!

Avslutningsvis, den som vill lära känna Frida utanför jobbtid gör bäst i att hänga med ut i löpspåret. Eller upp på fjället och snöra(?) på ett par längdskidor. Väl med ute på tur kan du i och för sig passa på snacka aktier, såklart.

– Bonusfråga! Min bästa investering? Den har ännu inte skett, men jag skickar med er detta – köp bara saker som har ett andrahandsvärde!

Varmt välkommen Frida!