AW i Halmstad för framtidens entreprenörer

Hur tänker människorna som bygger nästa generations bolag, och vad har du gemensamt med dem? Vi vet att ju mer ett företag växer, desto fler och större utmaningar kommer – och där de lösningar du som entreprenör hittar, blir som bäst när de bollas med andra som förstår vad du går igenom.

Välkommen till en AW med entreprenörsnätverket YEoS, där vi bjuder dig som ung entreprenör med höga ambitioner, på en riktigt härlig kväll bland likasinnade. Du kommer att få lyssna till ett panelsnack med entreprenörerna Mandana Karim, Jonathan Backman och Ludvig Granberg, som alla delar drivkrafterna  att vilja skapa något långt större än sig själva, där vi pratar om viktiga beslut och insikter längs vägen. Därefter finns möjlighet att ställa frågor till gästerna på scenen och mingla med likasinnade samt kvällens partners som också brinner för att se fler unga människor satsa på sitt företagande.

Så, har du en känsla av att du och ditt nuvarande (eller kommande bolag) har oförlöst potential, letar du efter en medgrundare, eller vill du bara inspireras till att bli lite modigare? Välkommen att boka din plats!

Boka din kostnadsfria plats idag!

Tid: Torsdag den 23 maj kl.17-19:30.
Plats: Devoteam, Brogatan 3
För vem: AW:n är öppen för dig som ung entreprenör upp till 30 år, medlemmar/alumner i YEoS, samt dig som aktivt jobbar med att stötta utvecklingen av ungas entreprenörskap i regionen.

 

Kvällens partners


Om panelen:

Mandana Karim, 21 Marketing AB

Mandana Karim är den 28-åriga entreprenören som sedan tre år tillbaka driver 21 Marketing AB. Efter att jobbat för Google i Silicon Valley hjälper hennes bolag idag företag med sin digitala marknadsföring. Ambitionen är att fortsätta tillväxtresan och skapa ett företag med spetskompetens inom datadriven digital marknadsföring, och att genom marknadsföring jobba för ökad hållbarhet och jämställdhet. 

“Bland det roligaste i mitt jobb är att hitta lösningar inom marknadsföring för att ihop med företagen arbeta för mer inkluderande kommunikation och cirkulär ekonomi, samtidigt som vi skapar lönsamhet.”


Jonathan Backman, Sunhero Sverige AB

27-åriga Jonathan driver Göteborgsbaserade bolaget SunHero Sverige, som genom gruppupphandlingar gör det mer lönsamt och tryggare för villaägare att investera i solceller.

Genom att sänka hinder som höga kostnader och upplevd komplexitet vid processen att välja och installera solcellssystem,  gör SunHero solenergi ekonomiskt tillgänglig för en bredare publik. Med oberoende besiktningsmän i varje projekt så skyddas även kunderna från att drabbas av undermåliga installationer och överpriser. Helt enkelt en strålande idé!

“Jag drivs av att omvandla utmaningar till möjligheter. Att se ett problem inte som ett hinder, utan som en chans att skapa en positiv förändring, har varit centralt i mitt entreprenörskap.”


Ludvig Granberg, r360 Resort Systems AB

Ludvig Granberg är entreprenören och dataingenjören som i ung ålder startade Hemsida24. År 2018 sålde han bolaget och idag ligger fokus framför allt på att utveckla bolaget r360 Resort Systems AB, ett marknadsledande affärssystem för skidanläggningar, med siktet instället på att bli Nordens ledande bokningssystem inom sin nisch. Ludvig har sett kraften i att omge sig med människor som delar driv och utveckling, vilket gjort att han startat nätverken Ledande Entreprenörer och Webb helt enkelt, samt är medgrundare till nätverket IT Halmstad.

“Att bygga långsiktigt hållbara bolag med stabila affärsmodeller är något som verkligen driver mig!”

Information

Startdatum
23 May