Entreprenörs-AW i Malmö

Är du ung entreprenör i Skåne med stora framtidsvisioner? Välkommen till en entreprenörs-AW som samlar människor galna nog att tro att de kan förändra världen. För vad är det som gör att vissa entreprenörer lyckas, där andra stannar vid att ha en bra idé?

Entreprenörsnätverket YEoS och kvällens partners bjuder på en AW med möjlighet att connecta med likasinnade och lyssna till insikter från ett par bolagsbyggare och deras resor. För vad händer när man inser att man själv är det största hindret för tillväxt? Och vilka beslut har varit allra viktigaste för att ta sig från start till där bolaget är idag?

Vi kommer även att öppna upp för möjligheten för dig som har en fråga eller utmaning som du vill ha hjälp med. Greppa mikrofonen, så väntar svar från människor med perspektiv som kan ta dig och ditt bolag vidare.

AW:n riktar sig till dig som är under 30 år och är eller vill bli entreprenör, samt för dig som medlem/alumn i YEoS.

På scenen:
Ming Li, Ming Media AB

Ming Li är 29 år gammal och firar i år tio år som entreprenör. Allt började med att Ming såg möjligheterna med webben, där han byggde webbsidor, publicerade innehåll och tjänade pengar på annonser. Intresset väcktes sedan för spelutveckling, där bolagets produkter idag skapas för plattformen Roblox, med 13 spel som tillsammans har uppnått över 1 miljard spelsessioner. 

”Passion är nog bland det viktigaste för mig och är även det jag söker mest för hos mina medarbetare. Erfarenhet och kunskap är alltid bra att ha men det är med driv och entusiasm man bygger upp något långsiktigt.”

Christofer Eriksson, Svenska Alarm AB

Svenska Alarm vill revolutionera larmmarknaden och konkurrensutsätta Larmoligopolet genom att erbjuda kunderna en grym trygghet med smarta tjänster och snygga produkter samt en grym service.

”Jag drivs av möjligheten att se människor utvecklas och växa. Att förändra en bransch till det bättre med användarvänlighet och grymma tjänster. Vi ska bli Sveriges tredje största larmbolag!”

 

Information

Startdatum
06 March