Frukost för kvinnliga entreprenörer – Stockholm

 

Är du tjej mellan 18-30 år och precis i starten på din entreprenörsresa? Grattis! Förutom att du tagit ett spännande beslut och kommer att vara en del av Sveriges tillväxt så vill nätverket Young Entrepreneurs of Sweden bjuda in dig till frukost den 11 oktober på SEB Experience Center i Stockholm!

Varmt välkommen till dig som vill eller precis tagit steget att bli entreprenör att börja dagen med att diskutera entreprenörskap, bli inspirerad av två YEoS-medlemmars resa, Amanda Lilja och Caroline Lidman och få svar på frågor och lär känna andra med samma drivkrafter som dig.

Amanda Lilja grundande som 25-åring bolaget FeedbackFrog. Intresset för att driva eget bolag väcktes efter två års konsultande inom user testing. Bolaget sammanför genom sin plattform företag med deras specifika målgrupp till att ge feedback på deras produkter och tjänster. Med ledstjärnan att kundens behov alltid skall sättas i fokus före det att produkten eller tjänsten skapas. Vid sidan av bolagsbyggandet ägnar sig Amanda åt att föreläsa och vara mentor åt andra unga kvinnor som vill starta eget företag.

Caroline Lidman driver sedan 2016 PR-byrån Number 10 tillsammans med medgrundaren Maria Fabricius. Med ett team av passionerade doers vill man genom kommunikation vara en trampolin som tar samhällsutvecklande företag, individer och idéer till högre höjder. Intresset för PR och företagande växte fram redan när Caroline var liten och vid 14 års ålder stod målet klart, hon skulle jobba med PR. Vid sidan av PR-hjärtat har Caroline startat nätverket Women With och i januari släpper hon sin tredje bok, startup-handboken Eat Sleep Startup Repeat som hon skrivit tillsammans med entreprenören Aleksandar Goga.

Kom som du är och lämna frukosten lite mer inspirerad och med minst en ny entreprenörskompis! – vi ser fram emot att ses!

BRA ATT VETA:
VAR: SEB Experience Center, Stureplan 2
NÄR: Fredag 11 oktober
TID: Klockan 08.15-10.00
ANTAL PLATSER: Begränsat – först till kvarn gäller!
KOSTAR: Gratis! Boka din biljett direkt i eventet här!

Information

Startdatum
11 October

Slutdatum
11 October