Göteborg: AW för framtidens entreprenörer

Vem inspirerar dig att tänka större?

Vilka är människorna som bygger nästa generations bolag, och vad har de gemensamt?

Vi vet att ju mer ditt företag växer, desto fler och större utmaningar kommer – utmaningar som kan få ännu bättre lösningar när de bollas med andra som förstår vad du går igenom. Välkommen till en kväll där entreprenörsnätverket YEoS tillsammans med Västsvenska Handelskammaren bjuder in till en kväll som skapar grund för såväl nya insikter som nya relationer liksom tilltugg och god dryck.

Vi hälsas välkomna av Västsvenska Handelskammarens vd Johan Trouvé och tar sedan ett avslappnat panelsnack med entreprenörerna Nadja Taghat, Stefan Trailovic och Emelie Lundh, tre av YEoS medlemmar, som alla delar drivkraften att vilja skapa något långt större än sig själva.

För vem?

Så, har du en känsla av att du och ditt nuvarande (eller kommande bolag) har oförlöst potential, letar du efter en medgrundare, eller vill du bara inspireras till att bli lite modigare? AW:n är öppen för dig som ung entreprenör upp till 30 år, medlemmar/alumner i YEoS, samt dig som aktivt jobbar med att stötta utvecklingen av ungas entreprenörskap i regionen.

Boka din plats nu

Tid och plats:
Torsdag den 8 sep kl.17:30-20.00
Västsvenska Handelskammaren

 

OM PANELEN:

Nadja Taghat, Västsvenska Miljökonsult AB

26-årige göteborgaren Nadja fick tidigt klart för sig att något större väntade runt hörnet. Med en bakgrund som eftertraktad miljösamordnare väntade ett topp-jobb på en av Sveriges största byggbolag – eller att starta eget. Nadja valde det senare och fyra år senare ser hon att ”det här kan bli ett hundramiljonersbolag”. Visionen är att växa både genom förvärv liksom organiskt. En extra sporre kommer genom att få göra detta i en annars mansdominerad bransch.

Stefan Trailovic, QueensLab AB

26-årige Stefan har drivit bolag sedan 15 års ålder och sålde sitt första e-handelsbolag som 18-åring. Därefter drev han upp en byrå som hjälpte företag med digitala tjänster där all produktion outsourcades världen över. Stefan är numera vd för QueensLab som med 70 anställda utspridda på kontoren i Göteborg, Stockholm och Lissabon, hjälper sina kunder med utveckling & design.

Emelie Lundh, Hemtrevligt i Skaraborg AB

Under sitt sista år på civilekonomprogrammet startade Emelie som 24-åring städbolaget Hemtrevligt, efter en utlandstermin i Paris som gav insikter i att entreprenörskap inte nödvändigtvis behöver handlar om att skapa något nytt och revolutionerande, utan också om att hitta sin egen nisch i en marknad man redan kan. Hemtrevligt är idag 3 år gammalt och har växt från 1 till 25 anställda. Målet tills nästa år är att dubbla omsättningen och utöka verksamheten till fler städer.

 

PARTNERS TILL EVENTET

Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med närmare 3 000 medlemsföretag från hela Västsverige. Tillsammans skapar vi tillväxt och utvecklar framtidens Västsverige. 

SEB är nordens ledande affärsbank och har i över 160 år stöttat entreprenörer i olika faser. SEB ser att Sverige behöver fler som startar och utvecklar företag för att vi ska kunna skapa tillväxt och nya arbetstillfällen i framtiden.

Information

Startdatum
08 September