YEoS Invitational – Bro Hof Slott

En bättre golfrunda med efterföljande middag på Asian Post Office!

Finns det en härligare tradition än den årliga YEoS-golfen? Välkommen till årets trevligaste golfrunda fredag den 14 juni när  YEoS välkomnas till ett Bro Hof Slott i toppskick. YEoS Invitational 2024 inleds med en tidig gemensam lunch klockan 11, därefter uppvärmning och tee off kl 13. Vi spelar The Castle Course och avslutar med en snabb uppfräschning innan vi tar oss tillbaka till stan för en middag i Chambre Separée på Asian Post Office, med plats för ytterligare YEoS-are att ansluta.

Slottsbanan är designad av en av världens främsta banarkitekter och är otroligt vacker. Du får uppleva en blandning av skog och öppet landskap med en distinkt hedkänsla, som rullar fram i mjuka dyningar. Det sägs att Slottsbanan är mer förlåtande av många ansedd som roligare att spela än klassiska Stadium Course, med fler birdiechanser och mindre vatten i spel.

För att höja temperaturen så tävlar vi både individuellt och i lag (lottas på plats).

Boka senast 30 maj – begränsat antal platser – pris 1595 kr ex moms.

I priset 1595 kr exkl.moms ingår:

  • Green fee The Castle Course (ord. pris Green fee 1750 kr)
  • Dagens lunch
  • Energihöjande startkit
  • Fria golfbollar till uppvärmning på driving range
  • Förläng golfen med YEoS Summer Dinner & Party på Asian Post office från kl.20.30. Avsmakningsmeny med bubbel och två glas vin för 1295 kr exkl. moms. Kan bokas fristående av dig som ej spelar golf = bara vill hänga med på kvällen.

Villkor
Bokad plats återbetalas ej men kan vid förhinder överlåtas till annan medlem/alumn. Faktura ställs ut av YEoS, med 14 dagars betalningstid.

För medlem i Bro Hof Slott görs avdrag för greenfee-kostnaden, möjlighet finns att enbart boka golfrundan och ej middagen. Transport löses på egen hand, vi eftersträvar att lösa samåkning för att underlätta logistiken, kommunikation kring detta sker i sluten Messengertråd.

Vem kan boka?
YEoS Invitational är öppet för dig som medlem i YEoS, YEoS-alumn i Forever YEoS samt inbjudna representanter från YEoS partners. Eventuella förfrågningar från golfspelande entreprenörsvänner upp till trettio år ombesörjs vid mån av plats.

Information

Startdatum
14 June