YEOS SUMMIT 2021


Sveriges varmaste entreprenörskonferens!

FULLSATT: Välkommen till YEoS Summit 2021 den 1-3 oktober i Skövde – tre dagar som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

>> Har du missat att boka biljett? Kontakta Fredric.tegebro(at)yeos.se för att se över möjligheten att bli connectad med någon som har biljett men fått förhinder!

”Det gav en helt galen boost – att komma hem efter helgen och känna sig supermotiverad att fortsätta göra det man gör.”

 

Tre dagar av härligt utbyte!

Workshops, feedback forum, galna historier och möten med människor som gör ditt liv lite roligare. Välkommen att aktivt delta i en helg som ger näring för både dig och ditt bolag. Nytt för i år är möjligheten att delta i mjukstart torsdag kväll den 30 september genom studiebesök och middag hos YEoS-bolaget Ljusgårda.

Konsten att leda sig själv, med Alexander Holmberg
Vi vet vilken fantastisk energi som kommer ur att vara i sin fulla kraft. Välkommen att ta del av insikter kring de mönster som framgångsrika ledare har, som kan göra stor skillnad för dig i ditt liv som entreprenör. Alexander Holmberg är coachen och entreprenören som ägnat sitt liv åt utveckla och expandera människor med längtan att växa.

Bygg en rekryteringsmaskin, powered by Teamtailor
Hur skapar du en struktur kring rekryteringen som både stärker ditt employer brand och säkerställer att rätt människor kommer i kontakt med ditt bolag? Lyssna till tankar från snabbväxande Erik Martinson, Svea Solar, rekryteringsexperten Ida Garamvölgyi, Urban Urban i en diskussion modererad av Fredrik Mellander, Teamtailor.

Kapitalanskaffningens do´s and dont´s, powered by SEB
Andreas Wilhemsson, Ljusgårda och Martina Klingvall, Telness delar med sig av sina tankar kring kapitalanskaffning. Moderator, Fredrik Josefsson, SEB Greenhouse.

Feedback Forum
Vilken är din största bolagsutmaning? I små grupper delar vi det som vi grubblar över mest till vardags och får kvalificerade råd och perspektiv från andra entreprenörer som upplevt liknande utmaningar.

Från entreprenör till affärsängel
Hur kan ditt kapital och kunskap skapa värde genom att investeras i andra entreprenörers bolag? Serieentreprenörerna och investerarna Noel Abdayem, Gustaf Oscarson och Gustav Institoris samtalar, under ledning av Daniel Marklund

Hållbarhet och business, powered by Almi
Hur gör du som entreprenör för att med små medel skapa stor förändring genom medvetna och hållbara val, och går det att vara innovativ i framtiden utan att vara hållbar? Morgondagens kunder, anställda och investerare ställer högre krav än tidigare – så hur står du ut som en modern och medveten entreprenör? Välkommen till ett pass under ledning av Agneta Olsson, VD Almi Väst där Katharina Paoli, Nudgd, och Peter Nygren, Brewmaster, berättar hur deras företag blivit mer attraktiva hos bolagets stakeholders genom sitt fokus på ökad hållbarhet och tydlig kommunikation om de positiva effekterna.

Ett företag utan chefer?
En mer välmående organisation, högre lönsamhet och mindre tid som går att åt släcka bränder när saker fallit mellan stolarna? Allt fler företag jobbar enligt Teal, styrningsmodellen med syftet att frigöra den fulla kraften hos medarbetare. Annelie Näs och Anton Ullenius ger en inblick i grunderna inom Teal och hur de själva gått till väga för att skapa mer välmående och lönsamma bolag.

AW och middag med Stories, Restaurang Hållbar
Vad krävs av oss entreprenörer för att tackla utmaningar i en osäker tid? Allt är helt olikt hur det var för två år sedan. Hur kan vi nyttja detta som grund för innovation och för att vara ännu mer relevanta? Gustav Buder, Paytrim modererar med YEoS-gäster på scenen.

Entreprenörskap och föräldraskap
Hur fungerar det att bygga bolag och ha barn, och vilka är nycklarna för att få
livspusslet med familj och företag att gå ihop? Hur kan du skapa en arbetsplats som tar hänsyn till förändrad livssituation hos dina anställda? Tilda Nordh, Rapide Brow Bar, Ludvig Granberg r360 Resorts Systems och Erik Bergman, Great.com bjuder på sina insikter, moderator Stefan FalkBoman, Ung Drive.

Studiebesök på Ljusgårda – warm up torsdag 30 sep
I en nedlagd trävarufabrik bygger Erik Lundgren och Andreas Wilhelmsson Sveriges modernaste salladsfabrik, med närmare 20 investerare från YEoS med på resan. Välkommen att ta del av lärdomar från en tillväxtresa med mersmak. Buss från Scandic Hotell Billingen och middag ingår kostnadsfritt för deltagare under YEoS Summit.

 

Huvudpartners till YEoS Summit 2021

 

Vi samlar +100 entreprenörer och partners och bygger gemensamt en helg som sätter stora avtryck på både personligt och bolagsbyggarmässigt plan.

Vill du delta som partner till Summit 2021? Kontakta fredric.tegebro@yeos.se
Ung entreprenör med intresse för YEoS? Sök till nätverket!

Information

Startdatum
01 October

Slutdatum
03 October