YEoS Summit 2024

Bokningen öppnar 1 maj. Välkommen till årets YEoS-höjdpunkt – YEoS Summit 2024! I år gästar vi Hallands pärla Halmstad, för att under tre dagar sammanföra entreprenörer på djupet, och skapa den kraft som kommer ur att sätta en ännu tydligare riktning i vårt entreprenörskap. Det sägs att våra närmaste relationer styr hur vi ser på och upplever världen – så varför inte umgås med likasinnade som har förmåga att tänka långt större än de flesta?!

YEoS Summit rör sig sedvanligt över flera miljöer och är till bredden fylld av guldkorn till människor som bjuder på insikter, fails och wins samt en djup känsla av samhörighet.

  • Se filmen från YEoS Summit 2023 i Norrköping
    Vill du återuppleva förra årets YEoS Summit? Så här såg det ut!

Detta bör du känna till om YEoS Summit 2024

  • Vill du mjukstarta? Res till dagen innan och delta på torsdagskvällens Warmup med YEoS Ventures (även för dig som icke-delägare). Bokas mot tillägg för förtäring och logi!
  • Vi bor på Elite Hotel Mårtenson, en riktig pärla till hotell som ligger centralt i Halmstad på gångavstånd från stationen.
  • Programmet skapas under våren/sommaren. Vill du vara med och skapa innehåll, pitcha en idé om ett pass eller bidra på annat vis? Kontakta Fredric Tegebro.

Biljettsläpp 1 maj

Bokningen öppnar den 1:a maj, grundpris för full konferens med boende i delat dubbelrum är 5495 kr exkl. moms. Möjlighet finns att uppgradera till enkelrum, samt att förlänga vistelsen för att delta på vår WarmUp med YEoS Ventures.

Bokningen är öppen för dig som medlem i YEoS och alumn i Forever YEoS. Är du ung entreprenör med ambitionen att bygga något större än dig själv, men ännu inte medlem? Kontakta oss för att se efter om du är den vi tror är redo för YEoS Summit!

Sagt om YEoS Summit

Med en rekommendationsgrad på hela 9.8 av 10 vet vi att värdet av närvaro under YEoS Summit är stort. Den samlade kraften hos människorna i rummet är helt enkelt enorm.

“Som ny medlem och förstagångare på YEoS Summit är jag evigt tacksam för välkomnandet man fick. Uppskattar hur duktiga det här gänget är på att se och känna av rummet och ta hand om nya medlemmar. Det mest värdefulla för mig var alla nya vänner och motivationen det skapar.”

“Bäst var återseendet av alla fantastiska människor jag lärt känna genom åren, och att YEoS Summit är platsen som håller dessa relationer vid liv”.

“Det jag uppskattade mest var att få prata ut mer på djupet gällande den mentala resan att bygga bolag”.

 

Information

Startdatum
27 September

Slutdatum
29 September