Grant Thornton stöttar din tillväxtresa som entreprenör

Postat den 18 mars, 2024

Grant Thornton får ditt bolag att växa!

Har du höga ambitioner med ditt bolag? Vi vet att du som entreprenör då står inför många viktiga beslut under företagets livsresa. I takt med att verksamheten växer brukar komplexiteten öka, vilket ställer krav på dig som grundare att navigera med allt mer ansvar. Grant Thornton har varit verksamhetspartner till YEoS i över tio år och vi möts återkommande, i allt från kunskapsfyllda seminarier och energihöjande AW:s till den utbildning i Aktivt ägarskap som hållits i ett flertal upplagor.

– Vår bild av YEoS entreprenörer är att ni är nyfikna bolagsbyggare med höga ambitioner att skapa hållbara och konkurrenskraftiga bolag. Grant Thorntons vision är att tillsammans med entreprenörsdrivna företag skapa framtiden. Vi inspireras mycket av drivet som finns hos YEoS-bolagen och delar gärna med oss av våra erfarenheter av att stötta entreprenörer på deras tillväxtresor, säger Anette Hjälmarstedt, Head of Partnership & Events på Grant Thornton.

En global fullservicebyrå med fokus på att stötta och utveckla ägarledda bolag

Grant Thornton finns idag på 22 orter i Sverige, en lokal närvaro med global räckvidd genom närvaro i 140 länder. Erbjudandet bygger på tilltron till den personliga servicen. 

–  Vi stöttar företag med allt från ekonomiska vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa hållbar tillväxt. Oavsett om det handlar om revision, lön, momsredovisning, deklaration eller företagsförvärv hjälper vi företag och entreprenörer att utveckla sina företag. Grant Thornton är en fullservicebyrå som erbjuder alla tjänster under ett och samma tak, över hela Sverige och i ett globalt nätverk, avslutar Anette Hjälmarstedt.

Är du i behov av bollplank eller expertis inom något område, och vill se till att de strukturer och ramar du sätter upp kan bidra till att framtidssäkra ditt bolag? Kontakta Grant Thornton – inte sällan spar det både tid och sömnlösa nätter att göra rätt från start.

Dedikerade kontaktpersoner i Stockholm och Göteborg

Få en väg in genom våra kontaktpersoner som känner oss väl, och hälsa från YEoS vid kontakt! Läs mer på grantthornton.se och se aktuella webbinarier/aktiviteter på www.grantthornton.se/event


Stockholm:
Mattias Kjellman, auktoriserad revisor och partner
mattias.kjellman@se.gt.com  / 0761-15 71 95

Göteborg: Mathias Ljung, auktoriserad revisor och partner
mathias.ljung@se.gt.com / 0723-53 01 51