Han är Årets Medlem 2020

Postat den 21 december, 2020


Under årets avslutande digitala julfest YEoS XMAS den 18 december delades YEoS mest prestigefulla utmärkelse ut: Årets Medlem. Nomineringar görs av nätverkets medlemmar och går till den person som i ord och handling verkligen lever upp till YEoS grundpelare: Sharing – Caring – Daring. Vi säger stort grattis till Växjöentreprenören Peter Nygren!

– Det känns helt fantastiskt att få den här utmärkelsen av medlemmarna i YEoS! För mig är YEOS en familj med helt fantastiska människor som presterar och ger råd och värme till varandra varje dag, säger Peter Nygren.

Peter Nygren, 33 år, har snart drivit bolag under halva sin livstid. Mest känd för allmänheten är han genom grundandet av dataspelstillbehörsföretaget Mionix, liksom den stora satsningen på Brewmaster, Sveriges modernaste mälteri som förser bryggerier med råvaror spårbara tillbaka till fältet de växte på. 

Ett nätverk som ger stöttning och vänner för livet

– För mig är en typisk YEoS-entreprenör en person som driver bolag efter sina egna mål och visioner och som jobbar för ett större värde än för bara sig själv. Det är oftast väldigt ensamt och det är då YEoS som nätverk kommer till nytta, då man kan utbyta tankar och idéer och stötta och få stöttning inför svåra beslut och situationer, samtidigt som man får vänner för livet och ger en inspiration varje dag, menar Peter Nygren.

Uppskalning väntar efter ett år med många stor beslut

– 2020 var för mig ett år av snabba beslut och mycket städning. Jag har har fokuserat på att se över våra erbjudanden, processer och byggt ett fundament både organisatoriskt, finansiellt och administrativt för att möjliggöra uppskalning av mina verksamheter under de kommande åren, samtidigt som vi har fått parera för rådande omvärldsfaktorer. 2021-22 kommer vi enbart att fokusera på att bygga värde, genomföra affärer, optimera och skala upp, avslutar Peter Nygren.

Läs mer på www.brewmaster.se och www.mionix.se

 

Motivering för Årets Medlem

“Årets Medlem 2020 beskrivs som en person som konstant tycks finna möjligheter i det omöjliga och som alltid finns nära när andra YEoS-medlemmar behöver goda råd. 

Oavsett vad hen sitter med på sitt eget bord – och det vet vi är mycket – så tar hen sig tid. Vi ser en målinriktad, lösningsfokuserad mångkonstnär som inte bara firar sina egna framgångar utan också är en fena på att lyfta andra. 

Denna fina förmåga att både internt som externt lyfta YEoS i olika sammanhang, både som organisation och dess entreprenörer, har genererat både nya medlemmar och nya partners. Han är en sann kulturbärare med stort entreprenörshjärta – Årets Medlem 2020 är Peter Nygren!”