Idag är en stor dag för YEoS – varmt välkommen till teamet på YEoS Sofia Granlid!

Postat den 2 mars, 2022

Malmöbaserade Sofia har en gedigen bakgrund inom grafisk design och kommunikation och kommer senast från en roll som marknadsförare inom techbranschen, där hon på  jobbat ned paketering och kampanjer. Intresset för entreprenörskap väcktes under tiden inom studentlivets inkubator-värld och som kommunikatör i Skånes innovationssystem. Nu kommer Sofias kunskaper och erfarenheter bidra till att stärka och sprida YEoS erbjudande och varumärke

– Det som lockade mig mest med YEoS var att få verka i en inspirerande kontext av drivna människor som verkligen får förändring att hända. Bakom varje entreprenör finns en historia, och med all den kunskap och de perspektiv vi tillsammans har så finns mycket att berätta som jag tror kan inspirera fler och få stort genomslag även utanför YEoS-sfären. Dessutom ser jag fram emot att träffa alla nuvarande och blivande medlemmar i Skåne, en region där YEoS verkligen har potential att växa, säger Sofia.

Vi hoppas att Sofias kreativa ådra får stort utrymme även i jobbet.
– Jag har alltid någon form av projekt på gång och står gärna värd för sociala tillställningar som det förhoppningsvis kan bli mer av så här efter pandemin. Överlag tror jag på att berika livet så mycket som möjligt genom relationer, upplevelser och erfarenheter.