YEoS lanserar Dyra Råd för entreprenörer 

Postat den 1 april, 2020


Nu är goda råd dyra. Många entreprenörer har från en dag till en annan tvingats ställa om för att både hitta nya intäktsströmmar, lösa likviditetsutmaningar och ställa om till nya mer digitala arbetssätt. Komplexa utmaningar som kräver snabb action. Nu lanserar YEoS tjänsten ”Dyra Råd”, där du som entreprenör upp till 30 år får tillgång till andra entreprenörer som hjälper dig att hitta nya vägar framåt.

    “Dyra råd är en premiumvariant av problemlösning”

– Det räcker med att man får en ny tanke som man kan sätta i verket, för att det ska vara värt att betala för Dyra Råd, säger Fredric Tegebro på YEoS

– Under de senaste tolv åren har YEoS som entreprenörsnätverk byggt upp en gedigen erfarenhet av att lösa svåra utmaningar, därför känns det naturligt att kunna erbjuda andra entreprenörer upp till 30 år denna premiumvariant av problemlösning, menar Fredric Tegebro.

– Vi vet vilket värde som skapas när människor med exceptionellt driv hjälper varandra framåt, med vår tjänst Dyra Råd så betalar du 3000 kr i en fast årlig avgift, vilket ger tillgång såväl en digital plattform och en mängd event. Den som ansluter sig till Dyra råd betalar heller ingenting extra för de råd som verkligen gör skillnad, menar Fredric Tegebro.

Att tjänsten fungerar är tydligt:
– Vid sidan av att många får helt andra perspektiv på sitt bolagsbyggande så byggs också djupa relationer. I många fall ser vi också hur investeringar görs mellan de entreprenörer som ingår i nätverket, utan att någon kommission utgår.

Är du entreprenör upp till 30 år, eller känner du någon som är mogen för att ta emot Dyra råd? Just nu ingår kostnadsfritt ett första möte som tar pulsen på dina utmaningar.

>> Läs mer här

*Pris är det man betalar, värde är det man får. YEoS tar inget ansvar för att implementera de Dyra råd som ges. Utöver ovan nämnda innehåll ingår för 3000 kr per år även ett medlemskap i Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer. Goda råd är således inte dyra, även om det verkar vara så dagen till ära den 1:a april. Nya medlemmar tas löpande emot efter intervju till vilka vi välkomnar Sveriges alla unga entreprenörer med visionen att bygga något större än sig själv. Läs mer och ansök idag på medlemskap.yeos.se