Bli medlem idag!

Ansök om medlemskap i Sveriges främsta nätverk för drivna unga entreprenörer. Vi sätter dig som entreprenör i centrum.

Varför medlem?

Som medlem i YEoS kommer du möta en familj av drivna, engagerade och inspirerande unga entreprenörer. Vi antar nya medlemmar efter ansökan och intervju och bjuder gärna in till något prov-event. Den vanligaste anledningen att vi inte godkänner en ansökan är att entreprenören bakom ännu inte lever fullt ut av sitt bolag eller kommit tillräckligt långt in i sin egen resa för att också ha skarpa erfarenheter som kan berika andra.

Ett medlemskap i YEoS innebär:

YEoS events: Vi skapar under året en mängd evenemang för dig som medlem. Alltid med stort fokus på att bygga relationer, utbyta kunskaper och utmana varandra till utveckling. Som medlem kan du även själv initiera event för och med nätverket.

Vänner för livet. Genom vårt nätverk får du tillgång till människor som förstår dina utmaningar. Om du känner dig annorlunda bland dina vänner idag så kan du slappna av – här är alla vana att sticka ut.

Tillgång till våra partnerföretag: Vi samarbetar med utvalda partners som kan bidra med kunskap och tjänster för att stärka din affär, liksom möjlighet att bli specialinbjudan till olika event.

 

30 år

är den genomsnittliga medlemsåldern.

+800

bolag drivs av YEoS medlemmar

YEoS har överrumplat mig med sitt välkomnande, öppenheten i gruppen, och värdet av att kunna dela med sig av varandras erfarenheter och utmaningar. Värdet av att kunna bolla med personer som genuint intresserar och engagerar sig i varandras verksamheter har varit långt mycket givande än vad jag vågat hoppas på. Då både i digital form och på regelbundna träffar

- Martina Klingvall (35), Grundare av Telness

"Som ny medlem hade jag höga förväntningar, men tro det eller ej. Förväntningarna överträffades många gånger om! YEoS ger mig inspirationen, motivationen och vännerna som gör att jag ständigt utmanar mig själv och växer i mitt entreprenörskap."

- Alfred Appelros (2022), Grundare av Getsocial

"Det är alltid en inspirationskick att träffa människor i YEOS! Varje medlem har en unik historia att dela och gemenskapen och hjälpsamheten i nätverket är oslagbar."

- Adrian Swartz (2022), Grundare av Cruitway

“Genom YEoS får jag träffa andra som är som mig och blir efter varje träff boostad att göra mer. Framförallt har nätverket gett mig större visioner, ett bredare kontaktnät, ett perfekt bollplank, en extra inspirationskälla och dessutom ett grymt umgänge.”

- Stefan Boman (2022), grundare av FalkBoman AB

“För mig var YEoS en dörröppnare till en ny värld där unga drivna människor träffas och utbyter idéer, problemlösningar och glädje. Har man kört fast så är det aldrig långt till någon som haft ett liknande problem och kan hjälpa dig igenom.”

- Christofer Eriksson (2022), grundare av Svenska Alarm Gruppen AB

"I YEoS har jag träffat några av mina närmsta vänner, fått oväderliga råd, gått in på djupet, gråtit, skrattat och framförallt haft otroligt roligt. Ett nätverk fyllt med kärlek, omtanke, driv och galenskap."

- Catrine Sageryd (2022), Ägare och VD Stimus Elverktyg

MEDLEMSKRITERIER

Som medlem i YEoS är du engagerad, har drivkraft och glöd. Du brinner för entreprenörskapet och ditt yrke. Du är en “doer” som även har förmågan att verka som förebild för kommande unga entreprenörer.

Följande krävs vid en ansökan till nätverket: 

I. Du är mellan 18-30 år gammal

II. Du har grundat och/ eller är ägare i ett företag.

III. Du har försörjt dig på att driva ett (eller flera) företag på heltid i minst ett år.

IV. Du ser dig själv nu och i framtiden som företagare och/eller entreprenör och har en vision att skapa tillväxt och värde i ditt företag.

V. Ditt företag är idag eller är på väg att växa till någonting större än dig själv.

 

Genom ditt medlemsskap i YEoS vill du:

I. Utvecklas som företagare och/eller entreprenör

II. Dela med dig av dina framgångar, motgångar och erfarenheter till andra i nätverket.

III. Delta på evenemang och lära känna nya människor.

 

Ansökan kommer att bedömas individuellt baserat på:

I. Ditt värde för nätverket

II. Nätverkets värde för dig

III. Din ambitionsnivå

IV. Företagets potential

V. Ev. referenser inom nätverket

Ansök till oss