Bli medlem idag!

Ansök om medlemskap i Sveriges främsta nätverk för drivna unga entreprenörer. Vi sätter dig som entreprenör i centrum.

Varför medlem?

Som medlem i YEoS kommer du möta ett fantastiskt nätverk av drivna, engagerade och inspirerande unga entreprenörer. Vi antar nya medlemmar efter ansökan och intervju och bjuder gärna in till något prov-event. Den vanligaste anledningen att vi inte godkänner en ansökan är att entreprenören bakom ännu inte lever fullt ut av sitt bolag eller kommit tillräckligt långt in i sin egen resa för att också ha skarpa erfarenheter som kan berika andra.

Ett medlemskap i YEoS innebär:

  1. Tillgång till våra partnerföretag: Vi samarbetar med utvalda partners som kan bidra med kunskap och tjänster för att stärka din affär, liksom möjlighet att bli specialinbjudan till olika event.
  2. YEoS events: Vi skapar under året en mängd evenemang för dig som medlem. Alltid med stort fokus på att bygga relationer, utbyta kunskaper och utmana varandra till utveckling. Som medlem kan du även själv initiera event för och med nätverket
  3. Vänner för livet. Genom vårt nätverk får du tillgång till människor som förstår varandras utmaningar och företagsfaser. Om du känner dig annorlunda bland dina vänner idag så kan du slappna av – här är alla vana att sticka ut.

För att ansöka till YEoS, vänligen använd formuläret nedan. Du kommer att få ett automatiskt svar med mer information. Ett medlemskap i YEoS är kopplat till dig som person och kostar 3000 kr exkl. moms per år.

30 år

är den genomsnittliga medlemsåldern.

+800

bolag drivs av YEoS medlemmar

“YEoS är min absolut största inspirationskälla. Det ger mig också ett fantastiskt nätverk som är användbart både privat och i mitt arbete.”

- Jacob Westerlund (34), Grundare Wilson Creative AB

"Som ny medlem hade jag höga förväntningar, men tro det eller ej. Förväntningarna överträffades många gånger om! YEoS ger mig inspirationen, motivationen och vännerna som gör att jag ständigt utmanar mig själv och växer i mitt entreprenörskap."

- Alfred Appelros (2020), Grundare av Getsocial

"YEoS är ett fantastiskt nätverk med öppna och varma personer som delar med sig av både med- och motgångar. Som småstadsföretagare är det omöjligt att bygga ett liknande nätverk på hemmaplan. Allra störst betydelse har det haft på det personliga planet, även om jag är övertygad att det kommer att ha stor påverkan även för mitt företagande på längre sikt."

- Mattias Forss (2020), Grundare av Forss Webservice AB

“Genom YEoS får jag träffa andra som är som mig och blir efter varje träff boostad att göra mer. Framförallt har nätverket gett mig större visioner, ett bredare kontaktnät, ett perfekt bollplank, en extra inspirationskälla och dessutom ett grymt umgänge.”

- Stefan Boman (2020), grundare av FalkBoman AB

“YEoS har gett mig en plattform där man kan dela med sig av tankar och idéer och snabbt få respons. Nätverket har även gett mig en plats att träffa likasinnade. Först trodde jag att det inte fanns andra unga entreprenörer, sen hittade jag YEoS!”

- Viktor Nord (2020), grundare av Sverige-Norge.se

YEoS har överrumplat mig med sitt välkomnande, öppenheten i gruppen, och värdet av att kunna dela med sig av varandras erfarenheter och utmaningar. Värdet av att kunna bolla med personer som genuint intresserar och engagerar sig i varandras verksamheter har varit långt mycket givande än vad jag vågat hoppas på. Då både i digital form och på regelbundna träffar

- Martina Klingvall (33), Grundare av Telness

MEDLEMSKRITERIER

Som medlem i YEoS är du engagerad, har drivkraft och glöd. Du brinner för entreprenörskapet och ditt yrke. Du är en “doer” som även har förmågan att verka som förebild för kommande unga entreprenörer.

Följande krävs vid en ansökan till nätverket: 

I. Du är mellan 18-30 år gammal

II. Du har grundat och/ eller är ägare i ett företag.

III. Du har försörjt dig på att driva ett (eller flera) företag på heltid i minst ett år.

IV. Du ser dig själv nu och i framtiden som företagare och/eller entreprenör och har en vision att skapa tillväxt och värde i ditt företag.

V. Ditt företag är idag eller är på väg att växa till någonting större än dig själv.

 

Genom ditt medlemsskap i YEoS vill du:

I. Utvecklas som företagare och/eller entreprenör

II. Dela med dig av dina framgångar, motgångar och erfarenheter till andra i nätverket.

III. Delta på evenemang och lära känna nya människor.

 

Ansökan kommer att bedömas individuellt baserat på:

I. Ditt värde för nätverket

II. Nätverkets värde för dig

III. Din ambitionsnivå

IV. Företagets potential

V. Ev. referenser inom nätverket

Ansök till oss