Han är årets medlem i YEoS

Postat den 7 maj, 2019Grattis Ludvig Dieden – årets medlem 2019!

YEoS är sedan 2008 Sveriges skarpaste nätverk för unga entreprenör med höga ambitioner. Genom att vara en plattform för både kunskaps- och erfarenhetsutbyte, samtidigt som starka relationer byggs även på ett personligt plan så kortas vägen till bra beslut. Under det årligen återkommande mötet YEoS Summit delades den prestigefyllda utmärkelsen Årets medlem ut, en hedersutmärkelse som utses av medlemmarna och som går till en person som utmärkt sig under året.

Tävlingsvärden Almi under ledning av Per-Erik Forsgren delade under galamiddagen på Elite Hotel Mimer i Umeå ut utmärkelsen, som förärades Ludvig Dieden, entreprenören bakom bolagen Driv och Studi.

– Det känns extremt smickrande att ha blivit framröstad till årets medlem, speciellt då jag värderar föreningen och medlemmarna i föreningen väldigt högt. Jag känner mig även rörd över att veta att personer som jag gillar och ser upp till har valt att nominera just mig, menar Ludvig Dieden.

Vilka värden skapas då genom YEoS?

– De senaste tre åren har YEoS kommit att betyda väldigt mycket för mig. Framför allt då ni får mig att utvärdera mina egna värderingar både vad gäller mitt företagande och ledarskap, men även på det personliga planet och vad som är viktigt i livet. Det jag även gillar med YEoS är att jag känner att vi står upp för varandra i vått och torrt och peppar och stöttar varandra både i och utanför vårt entreprenörskap, avslutar Ludvig Dieden

Motivering för Årets Medlem
Årets Medlem har vunnit föreningens hjärta med sitt genuina engagemang och smittande glädje. Efter knappa tre år som medlem har han tagit en allt mer aktiv roll i YEoS, inte minst genom att initiera egna medlemsinitiativ liksom att vara tillgänglig för andra medlemmars behov av kvalificerade råd. Hans exceptionella sinne för struktur har även varit ett ovärderligt stöd för YEoS styrelse och dessförinnan valberedningen, samtidigt som han under event bjudit på många skratt genom sin förmåga att rationalisera och utvärdera allt som sker runt om. Han får oss inte bara att springa längre! Årets Medlem 2019 är Ludvig Dieden.

Almi – Tävlingsvärd Årets Medlem 2019
Almi är ett statligt bolag som erbjuder företagslån, riskkapital och affärsutveckling för företag som vill växa.