Praktik hos YEoS?

Postat den 8 juli, 2020

Hallå där Johanna Engström, du hade ett internship hos YEoS under våren 2019. Berätta lite mer!

– Jag hade ingen aning om vad YEoS var innan jag sökte praktik där men tyckte att det lät spännande och viktigt för unga entreprenörer. Att få vara en del av det där för en liten stund fast man inte själv var entreprenör var lyxigt!

Frihet under ansvar

– Det som var härligt med att vara på YEoS var friheten i det jobb som jag gjorde. Dels kunna komma med egna idéer/tankar, mycket eget ansvar och härligt att jobba i ett litet team. Bonus var ju att man fick delta på de medlemsevent som vi anordnade och träffa så många härliga medlemmar.

Internship som ledde till jobb

– Under ett av de event som jag var med och anordnade så träffade jag en entreprenör som vid ett senare tillfälle hörde av sig och frågade om jag skulle vara intresserad av att komma på intervju för en tjänst på hennes bolag. Jag gjorde det och där har jag nu varit anställd sedan ett år tillbaka. 🎈

 

Söker du praktikplats? 

Det finns nu möjlighet att vara del av och stärka YEoS HQ under sin praktikplats under hösten 2020 och våren 2021. Vi söker för närvarande två personer; en Event Koordinator och en stjärna på Content Marketing. Vi tror att du brinner för entreprenörskap, är nyfiken på människor och älskar att skapa mötesplatser som gör skillnad. Vi ser fram emot att höra från dig!