SEB skalar upp samarbetet med YEoS

Postat den 3 mars, 2018

0

Nu stärker SEB sitt erbjudande till entreprenörer inom YEoS, med ytterligare 200 000kr i sponsringsvärde kopplat till SEB Greenhouse Scale-up Lab. Fyra YEoS-medlemmar får under våren möjligheten att delta i sylvasst tillväxtprogram.

– Vi vill skapa förutsättningar för att fler ambitiösa entreprenörer ska lyckas realisera potentialen i sig själv och sitt företag. Därför har vi skapat Greenhouse Scale-up Lab, ett tillväxtprogram för ambitiösa entreprenörer och företagare som vill få konkret stöd att ta företaget till nästa nivå, säger Michael Sparring, ansvarig för serviceerbjudande inom SEB Greenhouse.

Greenhouse Scale-up Lab är ett program som löper under 10 veckor med syftet att ge möjlighet för företagare att sätta och att utveckla sin egen tillväxtagenda i en miljö där det finns verktyg, coacher och experter. Allt för att du ska kunna ta konkreta steg framåt i ditt företag. Nästa programstart är den 3 april och löper sedan under 10 veckor framåt.

– Inför varje programstart sker en uttagning av alla ansökande företag. Fyra av YEoS medlemmar kommer att få en sponsrad plats i vårens program till ett värde av 49.000 kronor/företag, avslutar Michael Sparring.

 Kriterier för att söka

  • Hög ambition att ta dig själv och ditt företag till nästa nivå.
  • Öppen attityd till att både lära av andra och dela med dig av egna erfarenheter.
  • Omsättning: 20-120 miljoner kronor
  • Anställda: 15-120 medarbetare
  • Tillväxtfas: Bevisad affärsmodell och etablerad marknadsposition.

Sök senast 6 mars

Bolag inom YEoS anmäler sig genom länk i sluten Facebookgrupp.