Sveriges ledande unga entreprenörer möts i Helsingborg

Postat den 24 mars, 2018

yeos_samling

Den 4-6 maj samlas över 120 entreprenörer i åldern 18-35 under YEoS Summit, när den ideella föreningen Young Entrepreneurs of Sweden håller sitt största årliga möte. Temat är Growth Mindset och detta år finns även ett antal platser öppna för unga entreprenörer som ännu inte är medlemmar.

– YEoS firar i år 10 år som nätverk och har en kärna på drygt 200 entreprenörer som finns över hela Sverige, säger Adrian Swartz, grundare av rekryteringsbolaget Cruitway och ordförande för YEoS.

YEoS är ett personligt nätverk för utvalda entreprenörer, allt från mindre nystartade företag till börsnoterade miljardbolag. Det alla har gemensamt är intresset för att ingå i ett större sammanhang med människor som också lever sina entreprenörsdrömmar fullt ut. YEoS Summit 2018 pågår under tre dagar och har ett välfyllt program med fokus på olika perspektiv på tillväxt. Utöver  att lära känna andra entreprenörer blir deltagarna utmanade att höja ribban för vad man tror är möjligt, både för sig själv och sitt företag.

– När jag gick med i nätverket 2010 var mitt bolag fortfarande i uppstartsfasen. Genom de fantastiska människor jag lärt känna genom YEoS har jag kunna ta mitt bolag till nästa nivå. Många av mina närmaste vänner idag har jag träffat genom nätverket, de är bland mina främsta kunskapskällor som inspirerar mig och hjälper till när det behövs. Dessutom har jag själv kunnat hjälpa många med både rekryteringar och marknadsföring. Just kombinationen personliga relationer och business är YEoS bäst i Sverige på.

Summit 2018 gästas även av Europas ledande Business Hypnotist Erik Olkiewicz som visar hur lättpåverkade vi egentligen är och hur du kan få större genomslag när du möter andra människor i din vardag. Konferensen avslutas med en glimrande galamiddag där ett antal utmärkelser delas ut, innan kvällen övergår till fest.

– Det är viktigt att komma ihåg att fira framgångar. Som entreprenör är det lätt att borra ner huvudet och bara köra, att då få stanna upp och fylla på med ny energi och bredda sitt personliga nätverk är oerhört viktigt. YEoS Summit är för mig som entreprenör en av de absoluta höjdpunkterna under året, avslutar Adrian Swartz.

Är du beredd att bli som du umgås? Investera i tre dagar som ger avkastning resten av året!

Spana in programmet: Program YEoS Summit
Boka biljett:
Sista datum för anmälan har passerat.

 Nyfiken på YEoS? Här hittar du vår Facebooksida.

Vill du veta mer eller prata om eventet? 
Fredric Tegebro: mail; fredric.tegebro@yeos.se, mobil: 070-241 88 83
Jenny Boberg: mail jenny.boberg@yeos.se, mobil: 073-02 44 640