Tack för YEoS Summit 2023 – Sveriges varmaste entreprenörskonferens

Postat den 20 september, 2023

YEoS Summit: ett sammanhang som gör skillnad

Det är nästan en orimlig uppgift att försöka summera de intryck som kommer ur att samla 130 entreprenörer under en långhelg. Med ett solitt avstamp i sharing-caring-daring har vi mött gamla sanningar och utmanat varandra att tänka annorlunda och större, liksom att vara snällare mot sig själv. För det går sällan så fort att bygga bolag som vi önskar.

Vi har pratat om hur AI kan förstärka våra bolag, strategier bakom e-handelsexpansion, entreprenörskap och risktagande, liksom att hantera oro över förändring och konsten att vara sann mot sig själv. Feedback Forum är en återkommande höjdare, där vi i små grupper hittar nya lösningar på det som skaver.

“Bäst var människorna och samtalen – hur tilliten är väldigt hög”

Tack till vår värdstad Norrköping, SEB och Grant Thornton för att ni ser och tror på vikten av att mötas på djupet. Ett gigantiskt tack till Tjoffe Sjögren som inte bara öppnade upp sitt hem, utan även lät oss värma upp din nya satsning på att väcka liv i nöjespalatset Arbis.

Tack till alla er som delade med sig av insikter i såväl Feedback Forum som i strukturerade pass. I den senare kategorin märks Johannes Hansen, Petter Wallberg, Johanna von Sydow, Emil Holmqvist, Martina Klingvall, Carl-Lucas Löfgren, Emelie Lundh, Kalle Ström, Per Clingweld, Emil Fredriksson, Viktor Karlsson, Per Berglund, Tjoffe Sjögren, Catrine Sageryd, Ingrid af Sandeberg och Anton Osika. Det är inte klokt hur mycket kunskap ni besitter som satte fart på våra tankar.

“Uppskattade panelsamtal, föreläsningar, mingel, fest och gala, ALLT var otroligt bra utfört. Att få tid och utrymme att prata med nya personer och lära känna”

Tack till våra partners som dockade in med värde på olika vis: Vinnova, Almi, Svenskt Näringsliv, Städarna, Telness, Angry Creative, Teamtailor och Paytrim.

Tack till våra leverantörer som gjorde att upplevelsen blev så stark. Vi njöt av otrolig mat från Östgöta Kök (tack Linda Simon Bejborn) och välmatchade viner från Lively Wines under årets galamiddag. Att sedan få en galamiddag att bli till gala kräver sina stjärnor, tack Gustaf Hjelm och Charlotte Dunhoff för konferencierskap, DJ Klas och tekniker Gustav på Arbis. Vilka proffs! Vi njöt av välsmakande mingelmat från Peas of Heaven och Adrian Matkonsult under vår mingelmiddag, vilken leverans! Deltagarbadges från plastkort.nu är en självklarhet för ett lyckat event, men också att vara i lokaler där service och teknik fungerar: tack The Lamp, Elite Grand Hotel Norrköping och Louis de Geer Konsert och Kongress.

Nöjdheten landade på 9.3 av 10, rekommendationsgraden på 9.8 av 10. Det finns skäl att tro att nästa års YEoS Summit kommer vara efterlängtad!

“Bäst var att få prata ut på djupet gällande den mentala resan att bygga bolag”