Tack för YEoS Summit 2022!

Postat den 10 oktober, 2022

Känslan efter Sveriges varmaste tillväxtkonferens golvar oss varje år

En gång om året samlar vi nästan hela nätverket och vår förlängda familj av partners och möjliggörare under de dagar vi kallar YEoS Summit. Resultatet är en färgsprakande upplevelse av såväl djupa diskussioner som delad klokskap, kära återseenden och nya vänner. Vi kommer självklart berätta mer framöver om de ämnen vi djupdykt i under årets upplaga, men just nu vill vi börja med att tacka er som varit med och skapat en oförglömlig helg och enormt värde för våra medlemmar.

SEB, vår ständige kompanjon med våra vänner Özge Özen Zink 💚🌍🌈, Pernilla Johnsson och Henrik Steinholtz som öppnar ögonen för bankens roll i entreprenörsresan.

Grant Thornton Sweden, vår andra stöttepelare i vått och torrt som med Claes Jörstam, Mathias Ljung och Matilda Lundbergs närvaro bjuder på insikter om världsläget och visar på stor nyfikenhet kring entreprenörernas utmaningar.

The Techno Creatives, Emma Rozada 爱马 och Joel Rozada – Vilket varmt välkomnande till ert techhouse! En grogrund för innovation som verkligen sätter fart på inspirationen, utöver att skapa svår kontors-envy hos oss alla.

Västsvenska Handelskammaren och Johan Trouvé, Vinnova och Anne Lidgard samt Svenskt Näringsliv med Rudolf Antoni bidrog också till att vi kunde skapa avtryck.

Almi Väst, som alltid har entreprenörernas rygg och självklart dockar in när YEoS kommer till Göteborg, med Agneta Olsson som delar ut priset till årets framtidslöfte.

Walborg Ventures, Jens Østgaard – tack för så mycket klokskap kring hur vi skapar värde genom de investeringar vi gör i vårt eget investeringsfordon Yeos Ventures.

Teamtailors Matilda Regnér och Alva Labs Linnea Bywall satte igång intressanta tankar under sina pass om ledarskap och employer branding, mycket uppskattat!

Skön covfefe-stund med vår nya erbjudandepartner Pleo, kul att ni är med oss framåt Gabrielle Backman och Viktor Heide!

Tack även till Business Region Göteborg – Charlotta JohanssonStena AB och Linda Mickelson – svindlande att en koncern som omsätter närmare 60 miljarder startades som en skrotgård av en 23-åring.

Som sponsorer vill vi också varmt tacka Earthbite, Alice Moradian, Plastkort.nu – Beställ plastkort med eget tryck och Johan Lindberg samt Stockholm Doftfabrik och Yaroslav Shevchenko. Tack även till Mindparkoch Karsten Deppert som genom Rscued och Fitnessfika försåg oss med hälsosamma mellanmål.

Vi hade heller aldrig klarat av att göra detta utan grym hjälp från Young Drive Community, Adrian E. Vidar, Joline och Sandra. Tack också till QueensLab, Stefan Trailovic och Natasa Trailovic som hjälpt oss landa mycket praktiskt.

Självklart, slutligen, tack till våra egna medlemmar som deltagit med stort engagemang och generöst delat med sig av egna lärdomar och misstag i öppenhjärtiga panelsamtal.

Utan er alla – Inget YEoS Summit! Tack!