Välkommen Teamtailor som partner till YEoS

Postat den 30 maj, 2021

En digitaliserad rekryteringsprocess som skapar större inflöde av kandidater. Ett flexibelt system som är lätt att sätta upp och som förenklar flödet från ansökan till anställning. För bolag som växer är talanganskaffningen avgörande. Därför välkomnar vi nu TeamTailor som partner till YEoS, som marknadsledande leverantör av ATS-system för rekrytering och employer branding!

Ditt erbjudande som medlem i YEoS/Forever YEoS

För dig som medlem i YEoS ges 20 % rabatt färdigförhandlat över tre år. Dessutom ges tillgång till snabb onboarding genom en personlig account manager. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder och YEoS-erbjudandet skall claimas före det att avtal sluts.

Fredrik Mellander är Head of Partnerships på TeamTailor.

– Vi ser att YEoS samlar många av framtidens stora bolagsbyggare. Det TeamTailors kunder har gemensamt är att de ser värdet av att digitalisera sin rekryteringsprocess och bygga smartare och mer överskådliga rekryteringsflöden. Vi ser fram emot att få bidra med vår kunskap och ett riktigt bra erbjudande för att skapa förutsättningar för ökad tillväxt menar Fredrik Mellander.

Så kan du vässa din rekrytering med TeamTailor 

Oavsett om du är i tidig fas och skall anställa dina första nyckelpersoner eller har en HR-funktion på plats som hanterar stora mängder ansökningar så är TeamTailor en plattform för din rekrytering som låter dig fokusera på det du är bra – din affär.

  • Bygg integrerade karriär- och kampanjsidor på några minuter med din egen design
  • Sätt enkelt upp kampanjer som du kan optimera, spåra och analysera. Detta ger dig insikter kring vilka kanaler som är mest framgångsrika, var de bästa kandidaterna kommer från och vilka besökare som konverterar till ansökare. Ett jobb du kan göra själv, eller få stöd med.
  • Låt Teamtailor hantera din GDPR. Sätt upp tidsramen för hur länge du vill behålla olika typer av kandidaters information. 
  • Skapa en överskådlig process där du ser hur rekryteringen fortskrider. Stärk kundupplevelsen genom att använda smarta funktioner som automatiska mail, schemaläggning av möten genom att låta kandidater välja en tid och mycket mer.
  • Integrera andra tjänster som en del av kandidatflödet – ansökan genom LinkedIn eller varför inte testning av kandidater med Alva? Du får en överskådlig bild av varje rekryteringen och vilka kandidater som är i processen.