Efter succéfrukostar för kvinnliga entreprenörer – nu lanseras Startup-programmet Starta Smart

Postat den 25 september, 2020

YEoS, Almi & SEB lanserar nytt Startup-program

Är du ung kvinna och drömmer om att ta din affärsidé från tidig fas till att bli ett företag som kan växa? Sök till Starta Smart – ett kostnadsfritt pilotprogram där du under fyra månader får överkomma dina utmaningar tillsammans med coacher och en utvald grupp likasinnade som tillsammans hjälper varandra framåt.

Sedan 2018 har entreprenörsnätverket YEoS tillsammans med SEB och Almi arrangerat frukostar för hundratals kvinnliga (blivande) entreprenörer med syfte att lyfta förebilder och förmedla kunskap och inspiration som behövs för att våga satsa på sitt företag eller idé till hundra procent.

Ansök idag – begränsat antal platser

Vilka utmaningar vill du övervinna?

Det har aldrig varit så lätt att starta företag som idag. Samtidigt vet vi att det största hindret ofta finns kring rädslor för vad som händer om man inte lyckas, vilket gör att man väntar för länge med att ta sina idéer på allvar? Hur tar jag reda på om min affärsmodell håller och vad krävs för att ta nästa steg där jag verkligen utmanar mig själv att satsa helhjärtat? Med rätt miljö och människor runt om sig är det lättare att våga fatta viktiga beslut och övervinna sina utmaningar.


Ansökan till Starta Smart öppnar 25:e september

Nu tar YEoS tillsammans med Almi och SEB nästa steg genom initiativet Starta Smart riktat mot kvinnor mellan 18-35 år som under fyra månader vill ta sin affärsidé eller nystartade företag till nästa steg. Den 25 september 2020 öppnar anmälan till ett program som stöttar dig som är i början av din entreprenörsresa och som är redo att ta nästa steg i ditt bolagsbyggande.


Innehåll i programmet Starta Smart

Programmet sträcker sig över fyra månader och inkluderar fem träffar där man tillsammans med andra drivna kvinnor får handfast coaching, stärkta kunskaper och ett härligt sammanhang. Programmet är kostnadsfritt och öppet för dig som bor i Stockholm. 


Villkor för att ansöka

  • Du är kvinna mellan 18-35 år
  • Du bor i Stockholm/Sörmland. Detta då denna första upplaga är en pilot för regionen.
  • Du har antingen nyligen startat eller är precis i startgroparna
  • Du är beredd att satsa och kan motivera varför du ska få ta en av tolv platser.
  • Sök före den 23 oktober, observera att urval sker löpande.