YEoS lanserar nytt globalt nätverk

Postat den 1 april, 2019


Intresset för entreprenörskap och att leva ut sina drivkrafter bara ökar. För att bejaka kraften hos fler människor riktar YEoS nu blickarna utanför Sveriges gränser genom lanseringen av MEoW – middle-aged entrepreneurs of the world.

– Efter 11 år som Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer har vi länge funderat över vad som är nästa steg. Det känns därför helt naturligt att skapa ett initiativ som tilltalar den växande gruppen av medelålders entreprenörer som ännu inte kommit så långt i sin karriär som de önskat, säger Fredric Tegebro på YEoS.

– Vi kommer givetvis även fortsättningsvis att skapa aktiviteter i Sverige för unga entreprenörer, men denna satsning ger oss helt andra möjligheter att skapa avtryck ute i världen. Vi tror att det tydligt går att koppla samman de fördelar som finns med att få fler medelålders medlemmar, inte minst kan de sörja för att hålla tillbaka de ibland orealistiska drömmar som våra ordinarie medlemmar försöker genomföra.

Det nya nätverket går under namnet MEoW och backas av för organisationen helt nya parters

– Både Whiskas och Kit Kat har omfamnat vår vision så vi kan gott konstatera att MEoW är ett initiativ med klös, avslutar Fredric Tegebro.

Vill du veta mer eller redan nu ansöka? Ansökan öppnar idag, den 1 april.
Kontakta fredric.tegebro@yeos.se