YEoS Summit – Sveriges varmaste entreprenörskonferens kommer till Göteborg den 7-9 okt

Postat den 23 juni, 2022

Vem får dig att sikta högre, drömma större och skratta mera?

Den 7-9 oktober är det dags för den årliga höjdpunkten YEoS Summit, där 120 av Sveriges främsta unga entreprenörer i YEoS, partners och potentiella medlemmar samlas i Göteborg. Förra årets konferens gav en rekommendationsgrad på hela 9,8 (10) och även detta år gräver vi där vi står genom att skapa ett program av och för varandra. Nu siktar vi på att skapa ett avtryck som varar, där det unga entreprenörernas Göteborg får en boost.

Kort om programmet – biljettsläpp 1 juli

  • Konferensen är öppen för dig som medlem i YEoS/Alumn i Forever YEoS. Är du entreprenör under 30 år och fått YEoS Summit rekommenderat till dig, kontakta fredric.tegebro@yeos.se för att kunna boka en öppen plats.

Programmet startar kl 10 fredag den 7 oktober och pågår till och med söndag lunch den 9 oktober. Vi kommer även att inleda med en warm-up med YEoS Ventures som medvärd till en kväll hos Walborg Ventures. Helgen bjuder på galna stories, ett tiotal pass som utmanar och ger perspektiv, mingel, middagar och nya vänner.

Öppen AW den 8 sep i Göteborg
Är du entreprenör under 30 år och nyfiken på att bli del av vår varma familj av entreprenörer? Den 8 sep gästar vi Västsvenska Handelskammaren för en kväll med god mat och dryck, mingel samt en peppigt panelsnack med YEoS-medlemmarna Stefan Trailovic, QueensLab, Emelie Lundh, Hemtrevligt i Skaraborg och Nadja Taghat, Västsvenska Miljökonsult. Följ oss på Facebook så nås du av inbjudan.

Bli partner till eventet!

  •  Vill du bli partner och ta värdskap för någon del av helgen? Vi erbjuder exponering av det bättre slaget samtidigt som ni bidrar till att skapa förutsättningar för en helg som gör stort avtryck. Stå värd för en fika, ta plats på scenen under vår galamiddag eller syns publikt som backare av eventet.

    Kontakta Fredric.tegebro[at]yeos.se eller ring 070-241 88 83