YEoS Summit 2018

Den 4-6 maj samlas ett hundratal av Sveriges mest drivna unga entreprenörer för att tillsammans skapa årets höjdpunkt. Under tre dagar får du möjlighet att knyta nya och stärka gamla relationer med likasinnade samhällsutvecklare, bolagsbyggare och personer med drivkrafter långt utöver det vanliga.

Tre goda anledningar att delta:

 • Utöka ditt nätverk
  Knyt nya användbara kontakter med framtidens ledare och företagare. Du blir som du umgås.
 • Utmana dina mål
  Summits talare och deltagare kommer att inspirera dig till att flytta fram dina gränser. Sätt dina egna utmaningar i ett nytt sammanhang och få feedback genom andras ögon.
 • Fyll på med energi
  En fokuserad, nyfiken och inspirerad människa får ut mer av sin vardag. Kom som du är och lämna med ny kraft framåt.

Vem kan delta?
Summit 2018 är till för dig som är medlem i YEoS, samt för dig som har intresset att gå med i vårt nätverk. Se efter om du är den vi söker i våra kriterier för medlemskap. 

Under YEoS Summit varvas inspirerande föreläsningar med aktiva workshops, nätverksmingel, galamiddag och energifyllda pauser som får dig att bli ännu modigare och ta ditt företagande steget längre.

Young Entrepreneurs of Sweden har sedan 2008 sammankopplat unga entreprenörer i Sverige och firar 10 år som det ledande nätverket för utvalda företagare mellan 18 och 35 år. Vi sätter dig i ett sammanhang som möjliggör personlig tillväxt och tillgång till människor som gläds med varandras framgång och stöttar varandra i motgång.

Boka din biljett

 • Köp din biljett här

Biljetter

 • Komplett konferens med del i dubbelrum, 4 490 kr ex moms.
 • Enkelrumstillägg, två nätter, 800 kr ex moms
 • Konferenspaket UTAN boende, 3 490 kr ex moms
 • Konferens boende en natt (lör >sön) 3 990 kr ex moms

I biljettpriset ingår två luncher, fika, två övernattningar, en middag och en galamiddag. Resa till och från Helsingborg tillkommer och bokas på egen hand.

Är du partner eller intresserad av en fristående galamiddagsbiljett? Kontakta YEoS, biljetter för 1295 kr säljs vid mån av plats.

Välkommen med din anmälan till ett Helsingborg i vårskrud.

Information

Startdatum
04 May

Slutdatum
06 May