YEoS - För drivna unga entreprenörer

Som medlem i Sveriges främsta nätverk för unga entreprenörer utvecklas du tillsammans med andra drivna entreprenörer genom inspirerande möten och värdefullt kunskapsutbyte.

Om YEoS

Young Entrepreneurs of Sweden – YEoS, är en medlemsstyrd organisation, skapad av och driven av entreprenörer. YEoS grundades 2008 och har sedan dess haft sitt främsta syfte att stötta ungt entreprenörskap i Sverige genom att skapa värdefulla utbyten mellan unga entreprenörer från olika branscher och skilda delar av landet, men med den gemensamma nämnaren att vilja skapa något större än sig själva! YEoS skapar sammanhang för unga entreprenörer där de kan utbyta kunskap och erfarenheter, inspireras, utvecklas och lösa problem tillsammans.

Årligen arrangeras ett antal nationella evenemang som; YEoS Skiweek, Årskongressen, Xplore och Xchange. Dessutom syns YEoS även i officiella sammanhang som Almedalen, likväl som mindre lokala och inofficiella träffar runt om i landet.

Genom att välja in de mest drivna unga entreprenörerna i Sverige och mixa nytta med nöje, har vi skapat ett nätverk som främjar utbyte och gör det enklare att mötas, prata och ta hjälp av varandra. Vi är det enda nätverket som fokuserar på entreprenören bakom bolaget och inte specifikt vilken bransch man verkar inom.

 

YEoS främjar entreprenörskap och stöttar unga genom att:

  • Skapa ett givande sammanhang för unga entreprenörer där de kan bygga relationer med likasinnade, relationer som kan vara avgörande för framgång.
  • Ge medlemmarna kunskapsutväxling, förmånliga erbjudanden och stöttning i det egna företagandet genom utvalda partners.
  • Ge våra medlemmar möjlighet att komma i kontakt med mentorer och investerare.
  • Organisera årliga inspirerande evenemang och kontinuerliga träffar där det är lätt att lära känna varandra.
  • Ha en öppen och snabb dialog medlemmar emellan i våra sociala kanaler.

Guldpartners