NYHET: YEoS blir ett helt digitalt nätverk

Postat den 1 april, 2021

Hur kan YEoS stärka medlemsnyttan och på riktigt bli en aktör i framkant när det kommer till att boosta relationer mellan entreprenörer? Flera av världens stora tech-bolag har redan beslutat att deras personal aldrig mer behöver besöka kontoret – och från och med första april 2021 kommer YEoS enbart att fokusera på att skapa och genomföra digitala möten!

Ett nätverk för hela Sveriges unga entreprenörer

Covid har lärt oss mycket. Att jobba effektivt på distans. Att tvätta händerna oftare. Att långa resor och fysiska möten tar tid och inte nödvändigtvis behövs för att connecta med varandra.

Vi har under året sett hur YEoS fått ett helt annat genomslag. Inte nog med att vi skapat långt fler möten, webbinarier och Feedback Forums än tidigare. Vi har också på riktigt blivit ett nätverk som finns till för alla medlemmar, oavsett om du bor på landsbygden eller i Stockholm.


Slut på onödigt djupa konversationer och relationer

Vi brukar säga att styrkan i nätverket går att finna i summan av de relationer som utvecklas. Och om vi framåt faktiskt kan skapa många ytliga, istället för färre och lite djupare relationer, så behöver vi heller inte hantera onödigt mycket jobbiga känslor som kommer ur att man vågar vara transparent med sina utmaningar, misslyckanden och den känsla av otillräcklighet som vi alla bär till och från.

YEoS: digital sharing – digital caring – digital daring

Från den första april 2021 och framåt kommer du som medlem således att spara både tid och pengar genom att slippa att åka till fler möten med YEoS där du tvingas lära känna andra människor på djupet. Känslor går ju också att visa genom emojis.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Eller…?

PS. Om du inte skriver inte på detta, köp istället en biljett till nylanserade YEoS Summit den 1-3 oktober 2021 (NYTT DATUM!). Sveriges varmaste konferens för dig som medlem i YEoS/Forever YEoS tillika tre dagar av inspiration, trendspaningar och möten som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

Programmet kommer att uppdateras, men lite på att det blir sällsynt mycket värt att delta detta år!