YEoS - För drivna unga entreprenörer

Som medlem i Sveriges främsta nätverk för unga entreprenörer utvecklas du tillsammans med andra drivna entreprenörer genom inspirerande möten och värdefullt kunskapsutbyte.

Om YEoS

Young Entrepreneurs of Sweden – YEoS, är en medlemsstyrd organisation, skapad och driven av entreprenörer. YEoS grundades 2008 och har sedan dess haft sitt främsta syfte att skapa värdefulla utbyten mellan unga entreprenörer från olika branscher, med med den gemensamma nämnaren att vilja skapa något större än sig själva! YEoS skapar sammanhang för framtidens stora företagsledare att utbyta kunskap och erfarenheter samt inspireras och utmanas inom. En familj för likasinnade.

Vi arrangerar årligen återkommande evenemang som YEoS Summit, YEoS Xplore, YEoS Xchange och YEoS Xmas. Därutöver träffas medlemmar återkommande i mindre medlemsinitierade event och inofficiella träffar runt om i landet. Dessutom syns YEoS även i officiella sammanhang som Almedalen.

Genom att anta de mest drivna entreprenörerna i Sverige under 30 år, och mixa nytta med nöje, har vi skapat ett nätverk som främjar utbyte, ger nya perspektiv och kortar vägen till bra beslut.

YEoS främjar entreprenörskap genom att:

  • Skapa ett givande sammanhang för unga entreprenörer där de kan bygga avgörande relationer med likasinnade
  • Ge medlemmarna kunskapsutväxling, förmånliga erbjudanden och stöttning i det egna företagandet genom utvalda partners.
  • Ge våra medlemmar möjlighet att komma i kontakt med mentorer och investerare.
  • Organisera årliga inspirerande evenemang och kontinuerliga träffar där det är lätt att lära känna varandra.
  • Ha en öppen och snabb dialog medlemmar emellan i våra sociala kanaler.

Guldpartners