Våra partners

BLI PARTNER TILL YEoS – SVERIGES LEDANDE NÄTVERK FÖR UNGA ENTREPRENÖRER

YEoS är Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer. Sedan 2008 utgör vi ett värdeskapande forum där man som medlem får möta likasinnade – entreprenörer som fattar grejen med att bygga bolag och som har stor vilja att utvecklas som människa, ledare och entreprenör.

Som partner till YEoS får ditt företag eller organisation möjlighet att möta nästa generation stora företagsledare och verka i ett positivt sammanhang. Samtidigt som ni bidrar till att vi bygger mer hållbara entreprenörer så kan ni själva få perspektiv kring vad nästa generation entreprenörer står inför, och hur man löser de nya utmaningar näringslivet står inför.

Alla partnerskap utgår från att våra grundvärderingar matchar. Vi skräddarsyr därefter ett upplägg som både utgår från era behov och intressen och som samtidigt bidrar till att docka in i vår vision – att få unga entreprenörer att sikta högre, skratta mera och drömma större. Vill du synas under hela året och möta målgruppen återkommande, eller delta under något enskilt event? Vi utformar ett upplägg som passar dig.

VERKSAMHETSPARTNER

Som verksamhetspartner utformar vi ett långsiktigt samarbete med målet att ert företag blir en naturlig del av YEoS verksamhet. Fokus ligger på relationer och värdeskapande för samtliga parter: för er, YEoS som organisation och YEoS medlemmar. Vi samarbetar idag med SEB och Grant Thornton som verksamhetspartners.

 • Gemensam utformning av strategi för långsiktigt samarbete – var synkar vår värdegrund och vad är ert långsiktiga mål?
 • Riktat erbjudande till medlemmar – som verksamhetspartner får du erbjuda YEoS medlemmar dina tjänster/produkter via vår medlemsplattform, samt bjuda in till relevanta aktiviteter.
 • Exponeras i allt material (hemsida, rörlig bild, event mm.) – ditt företags namn/logotyp nämns i allt material som kommuniceras.
 • Vara delaktig på våra officiella evenemang till samma kostnad som deltagarna
 • Stå som avsändare för vårt största årliga event YEoS Summit

ERBJUDANDEPARTNER

Erbjudandepartners är väl valda aktörer med produkter och tjänster som vi vet gör livet lättare för våra medlemmar. Om du tror att vi är en god match – låt oss prata vidare. Även här tittar vi på långsiktighet och relationsbyggande över tid. 

 • Riktat erbjudande till medlemmar
 • Synlighet på hemsida som partner
 • Synlighet i utskick
 • Erbjudande till medlemmar som kommuniceras på plattform och internt

EVENEMANGSPARTNER

Som evenemangspartner står du som värd för ett event eller en aktivitet för YEoS medlemmar. Innehåll, utförande och inbjudan utformas i samarbete med YEoS och vi deltar aldrig i event som inte går i linje med de behov / den efterfrågan som finns i nätverket. 

 • Stå som värd för ett event eller aktivitet
 • Synlighet i all extern kommunikation kring eventet på webb
 • Synlighet i intern kommunikation och i medlemsutskick

SPONSOR / FRIENDS OF YEOS

YEoS är en ideell förening som drivs av en vision om ett bättre Sverige för unga entreprenörer. För dig som tycker att vår sak är god finns möjlighet att bli Friends of YEoS – en ren CSR-satsning på årsbasis, där du i utbyte får synas på vår webb med logotyp och länkning. 

 • Synlighet på hemsida
 • Välkomnande med kort intervju i våra externa kanaler

PRODUKTSPONSRING

Vid vissa event arbetar vi med produktsponsring. Har du en produkt som du tror skulle matcha vår verksamhet? Hör av dig så tittar vi om det passar med något i vår aktivitetskalender. Exponeringskostnad från 10K.

Intresseanmälan

  Mer information om partnerskap: 

  Fredric Tegebro

  Mob: 070 241 88 83

  Mail: fredric.tegebro@yeos.se


  Erbjudandepartner


  Friends of Yeos

  Guldpartners