TeamTailors smarta AI-funktioner ger Techlove en konkurrensfördel i rekryteringen

Postat den 29 maj, 2024


Så har TeamTailor hjälpt Techlove att växa

Teamtailor har snabbt blivit det digitala rekryteringsstöd som flest entreprenörer i YEoS använder – vilket också utgjorde bakgrunden för ett framgångsrikt partnerskap med YEoS som nu är inne på sitt tredje år.

Love Sahlin grundade TechLove år 2020 och är en av många som nyfiket satt upp TeamTailors ATS-system. Med en årlig omsättning på 22 MSEK och en växande personalstyrka som just nu består av 16 anställda, siktar Techlove på att nå 30 medarbetare inom en snar framtid. Här delar vi hur TeamTailor, med sina innovativa AI-funktioner, har spelat en roll i företagets tillväxtresa.

Effektivisering av rekryteringsprocessen

En av de mest påtagliga fördelarna med att använda TeamTailor är effektiviseringen av rekryteringsprocessen. Systemet har gjort det möjligt för Techlove att nå ut till fler kandidater genom att synliggöra annonser i flera kanaler samtidigt, vilket ökat antalet ansökningar och därmed tillgången till potentiella medarbetare.

>> Läs mer om TeamTailors erbjudande till dig som YEoS-entreprenör

Förbättrad användarupplevelse för rekryterare och kandidater

Skillnaden mellan att rekrytera med och utan TeamTailor är markant. Rekryteringsflödet har blivit enklare, snabbare och visuellt tilltalande. Att kategorisera kandidater har blivit smidigare, vilket underlättar hanteringen av ansökningsprocessen. Dessutom får kandidater snabbare och bättre återkoppling, vilket förbättrar deras upplevelse och stärker företagets varumärke.

Integrering och spårbarhet

En annan stor fördel är möjligheten att integrera olika tjänster med TeamTailor, vilket ger Techlove bättre spårbarhet och statistik. Detta underlättar inte bara rekryteringsprocessen utan ger också värdefull insikt i hur olika rekryteringsinsatser presterar.

Nya AI-funktioner som spar tid och hjälper dig göra bättre rekryteringar

Techlove har också aktivt använt de nya AI-funktionerna i TeamTailor. Genom att skriva en rubrik som “utvecklare” får de förslag på jobbannonser och de kompetenser som efterfrågas. AI ger även förslag på intervjufrågor och sammanfattar intervjun på en halv A4, vilket fungerar som en “Co-pilot” under rekryteringen och sparar tid.

“Vi jobbar mycket med AI idag så för oss var det självklart att testa de nya AI-funktionerna,” säger Love Sahlin. “I våra senaste annonser har vi tagit hjälp av AI-funktionerna, och de fungerar jättebra. De hjälper oss att komplettera och uppdatera våra annonser samt sparar tid.”

Hittar nya talanger

Tack vare de förbättrade funktionerna och den ökade räckvidden har Techlove lyckats hitta människor som de annars kanske inte hade upptäckt. Annonserna och rekryteringsprocessen blir både lättare och bättre med hjälp av TeamTailor. För entreprenörer som vill växa och effektivisera sin rekrytering erbjuder TeamTailor en kraftfull plattform med smarta AI-funktioner.

Claima ditt erbjudande som YEoS-bolag!

Är du nyfiken på vad TeamTailor kan göra för dig?
>> Här har du det starkaste erbjudandet du kan hitta – för att du som YEoS-entreprenör förtjänar det bästa!