Söker du efter smart kapital? Pitcha ditt bolag för YEoS Ventures!

YEoS har sedan 2008 verkat som Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer. Tillsammans har vi byggt bolag som både nått börsen, gått i konkurs och gjort global expansion. Vi har själva drömt stort och börjat smått, tuggat nudlar och jobbat långa dagar. Vi har själva gått igenom de utmaningar du står inför – och har hittat vägen förbi dem.

Vi vet hur tillväxt skapas

YEoS Ventures samlar över 100 av YEoS entreprenörer – medlemmar och alumner – där vi nu tar vår kunskap och kapital för att tillsammans investera i onoterade bolag. Genom våra egna erfarenheter av att bygga bolag och skapa tillväxt inom en mängd branscher kan vi hjälpa dig att nå nästa nivå. Dels genom att investera i ditt företag samt genom att öppna dörrar åt dig, till såväl leverantörer, samarbetspartners, potentiella kunder och investerare.

Har ditt bolag potential att växa med oss?

YEoS Ventures investerar i företag och entreprenörer inom Sverige som har en affärsmodell med god tillväxtpotential och som befinner sig i ett tidigt skede. Därtill agerar vi bollplank för såväl företagsresan och affärsmodellen som grundarrelaterade frågor och hjälp vid fortsatt kapitalanskaffning.

Hur mycket investerar YEoS Ventures?

I normalfallet investerar vi 250 000 kr i ditt bolag. Detta är ett förhållandevis lågt belopp och syftet är att så många entreprenörer som möjligt ska kunna ta del av vårt erbjudande. Ofta tar vi rygg på andra investerare som fyller upp din runda, oavsett om det är någon av våra kapitalstarka ägare/medlemmar eller andra aktningsvärda investerare.

Vad gör YEoS Ventures unikt?

  • Vi är själva entreprenörer och vet vad du som grundare går igenom
  • Vi är ett stort nätverk med kompetens och erfarenheter inom många olika branscher
  • Vi har ett brett kontaktnät i Sverige och kan öppna dörrar till såväl leverantörer, samarbetspartners, potentiella kunder som investerare

Vad vi letar efter

Du måste inte vara medlem i Young Entrepreneurs of Sweden för att vi ska vara intresserade. Uppfyller du något av följande så är det till er fördel:

  • Unga entreprenörer, gärna under 35 år
  • Ditt företag befinner sig i ett tidigt skede
  • Stor tillväxtpotential – du drömmer stort och börjar smått
  • Skalbarhet i affärsmodellen
  • Globalt fokus

Tror du att YEoS Ventures är rätt investerare för ditt företag?

Som alltid när man tar kontakt med investerare ökar dina chanser avsevärt om du har en varm ingång. Därför rekommenderar vi dig i första hand att ta kontakt med någon av våra medlemmar, som i sin tur kan lägga in ett gott ord för just ert företag.

Med det sagt så är du alltid välkommen att maila oss på hello[snabel-a]yeos.ventures . Om det är en bra match för YEoS Ventures så kommer vi att kontakta dig.

Glöm inte att bifoga ditt pitch deck (gärna 12 sidor, max 20).

Guldpartners