YEoS medlemsinitiativ: S.T.Ö.K i Göteborg

Vad händer när entreprenörer med höga ambitioner som bygger snabbväxande bolag möts? Välkommen till en fartfylld AW i Göteborg där fokus ligger på att mingla och ha kul! Kvällen börjar med lättsamt mingel och en engagerande session om tillväxt och ledarskap, följt av pizza och öl med vidare häng. För de som vill finns sedan möjlighet att gå ut på en av stadens bättre nattklubbar.

Kvällen är öppen för dig som medlem i YEoS /alumn i Forever YEoS samt för dig som entreprenör upp till 30 år med intresse för att connecta med likasinnade.

*S.T.Ö.K står för Start, Tillväxt, Överlevnad, Kalas. En påminnelse om att fira sina framgångar.

Boka din kostnadsfria plats
Tid: Fredag 24 november från kl.17. Vi vill att du är på plats senast 17.45.
Plats: QueensLab Göteborg, Västra Hamngatan 11

Martin M Eriksson, Talents of Sweden

Som 22-åring lade Martin under pågående studier grunden till ett nätverk för de främsta unga ekonomerna i Sverige; Talents of Sweden. Bolaget har liksom dess erbjudande sedan dess vuxit och idag sysselsätter man drygt 40 medarbetare som hjälper näringslivet att bygga långsiktigt hållbara ekonomi- och finansorganisationer.

Martin är även grundare av Ekonompodden som idag blivit den främsta podden för yrkesgruppen ekonomer. Trots en stadig utvecklingskurva har resan inneburit många prövningar som ställt Martins intresse för organisationsfrågor, ledarskap och kreativa skapandeförmåga på prov. Kvittot på väl genomfört arbete kom i år, då man utsågs till Gasellföretag.

“Det viktiga är inte vad som händer, utan ditt förhållningssätt till det”

Stefan Trailovic, QueensLab

Stefan Trailovics entreprenörsresa startade vid 15 års ålder med en e-handel inom mobiltelefonitillbehör. Därefter började Stefan hjälpa andra bolag med tjänster inom design och webbutveckling. 2020 slogs Stebla och QueensLab ihop och idag är Stefan vd för ett bolag med 80 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Lissabon och Tokyo.

”Jag trodde att driva bolag handlade om bygga business, men har insett att det snarare handlar om att bygga och coacha människor. Vill man göra något perfekt, då kan man göra det själv. Men vill man göra något stort, då måste man skapa förutsättningar för alla i bolaget att kunna växa och ha ett gott samarbete med varandra”.

Information

Startdatum
24 November