(FULLSATT) – YEoS Summit 2022 – Göteborg

YEoS Summit 2022 är fullsatt – Hör av dig för väntelista!

Update 19 september; Wow, vilket tryck! Vi är glada att kunna stänga årets biljettkiosk med slutsålda platser. Hann du inte riktigt med? Hör av dig till fredric.tegebro@yeos.se, med chans om plats i mån av avhopp!

Vem får dig att sikta högre och drömma större? Den 7-9 oktober samlas Sveriges främsta unga entreprenörer i Göteborg för årets härligaste event: YEoS Summit 2022. Se fram emot tre dagar av inspiration, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

Var med när vi pratar om ämnen som Ledarskap när organisationen växer, Vem blir vinnare i en lågkonjunktur, Employer branding – kampen om talanger, Feedback forum och ett möte med framgångscoachen Johannes Hansen (med mycket mera.)

Med +100 deltagare och en rekommendationsgrad på 9,8 (10) från förra året i ryggen vet vi att det är något visst som händer när likasinnade möts och inspireras av de drivkrafter vi formar vår framtid med.

Boka nu och säkra din plats

I grundbiljetten ingår tre luncher, konferensfikor, två övernattningar i delat dubbelrum, fredags-aw med middag samt galamiddag. Resa till och från Göteborg tillkommer och bokas på egen hand. Årets warmup (= samling kvällen före!) sker tillsammans med YEoS Ventures för panelsnack och mingel med mat kring ämnet hur vi kan skapa värde när vi går från att vara entreprenörer till änglar. Tar plats hos Walborg Ventures torsdag den 6 okt och är kostnadsfritt samt öppet för dig som deltar under hela konferensen.

Vid bokning finns möjlighet att uppgradera till enkelrum, samt att boka konferens utan boende.

– Del i dubbelrum, 5 495 kr exkl. moms (extra natt +750 kr)
– Enkelrum, 6990 kr exkl. moms (extra natt + 1495 kr)

Stolta partners till YEoS Summit 2022

Information

Startdatum
07 October

Slutdatum
09 October