3 YEoS-entreprenörer prisas på Summit 2022

Postat den 20 oktober, 2022

I samband med YEoS Summit 2022 har vi tillsammans lyft och sett varandra, där man i nuläget befinner sig – oavsett om det är i med eller motgång. Några som gjort extra avtrycket under året som gått har dessutom prisats med våra utmärkelser – Stort Grattis till er och tack för att ni är en del av YEoS! Tack också till våra partners som krokar arm med oss för att stötta unga entreprenörer!

 

Årets Framtidslöfte: Ida Norström, EE Solutions

Tävlingsvärd: Almi Väst, Agneta Olsson

Årets framtidslöfte är en ung entreprenör med höga ambitioner som påvisar ett gott ledarskap. Som god förebild för ungas entreprenörskap brinner hon för att vara en del av en hållbar omställning, där hon redan lagt en stabil grund för sin kommande expansion, i en annars mansdominerad bransch. Vi ser fram emot att följa din resa!

 

 

Årets Tillväxtraket: Markus Alvila, Towo Labs

Tävlingsvärd: Grant Thornton Sweden, Mathias Ljung

Årets tillväxtraket ser tillbaka på ett år som långt överträffade de egna förväntningarna. Bolaget verkar på en global marknad där de skapar komplex digital infrastruktur. Bokslutet för 2021 landade på drygt 70 miljoner kr i omsättning, med ett starkt resultat och en imponerande tillväxt på över 2600 %.

 

 

Årets Medlem: Love Sahlin, Techlove

Tävlingsvärd: SEB, Özge Özen Zink 💚🌍🌈

Årets medlem är en varm entreprenör som förkroppsligar sharing-caring-daring och som genom åren blivit en stark del av nätverket. Han är en viktig kulturbärare genom många egna initiativ, och rekommenderar frekvent nya unga entreprenörer till YEoS. Detta gör att såväl nätverket som andra medlemmar växer. Tack för att du är med och skapar Sveriges varmaste entreprenörsnätverk!