Adrian Swartz ny ordförande för YEoS

Postat den 1 december, 2017
Ny ordförande Adrian Swartz
Ny ordförande Adrian Swartz.

På det extra årsmötet den 29 november valdes Adrian Swartz till ny styrelseordförande för YEoS. Tidigare ordförande Matilde Urdinola, har efter ett tre år av stort personligt engagemang valt att gå vidare till andra uppdrag.

–  Det är en stor ära att ta över stafettpinnen och ta mig an rollen som styrelseordförande. Matilde Urdinola har gjort ett magiskt jobb som ordförande de senaste tre åren! Jag har själv varit engagerad i styrelsen det senaste året och har genom mina år som medlem i nätverket utvecklat en stor kärlek till YEoS.

Adrian Swartz driver till vardags rekryteringsföretaget Cruitway och har varit medlem i YEoS sedan 2010.

–  YEoS har betytt extremt mycket för mig, både personligen och som entreprenör. Många av mina närmaste vänner idag har jag träffat genom nätverket. De är bland mina främsta kunskapskällor som inspirerar mig och hjälper till när det behövs. Dessutom har jag själv kunnat hjälpa många med både rekryteringar och marknadsföring. Just kombinationen personliga relationer och business är kombon YEoS är bäst i Sverige på.

Hur ser den närmaste framtiden ut för YEoS?

–  Jag ser det som prioriterat att fortsätta stärka positionen som Sveriges mest personliga nätverk för unga entreprenörer. En plats där man känner sig som hemma, får vara precis den man är och vågar dela erfarenheter, ta hjälp och ständigt lär sig av varandra.

–  Vi ska även fortsättningsvis ta till vara på YEoS höga medlemsengagemang och personliga kultur, för att i stort och smått skapa medlemsdrivna event och möten, som Sharing Dinners, Entreprenörsresor, After Works och Retreats. Det är när människor möts som magin uppstår.

YEoS har idag strax över 200 medlemmar, vad vill du se för framtiden?

–  Det är glädjande att antalet ansökningar och antalet medlemmar fortsätter öka. Vi är särskilt intresserade av att öka mångfalden med fler fler drivna tjejer, utlandsfödda samt fler entreprenörer i det yngre åldersspannet i vår nätverk, för att bygga ett YEoS som är hållbart på sikt.

–  Slutligen är vi öppna för fler samarbeten med företag som vill bidra till nätverkets och medlemmarnas tillväxt. Tack vare det stöd vi har från våra guldpartners SEB och Grant Thornton har vi lagt grunden till där vi är idag. Vill man komma i kontakt med våra entreprenörer så finns goda möjligheter – vi är öppna för att utveckla fler samarbeten.

Föreningen firar tioårsjubileum nästa år. Vad är statusen på nätverket?

–  YEoS har väldigt bra momentum just nu. Föreningen har stabil ekonomi och vi rekryterade i september för första gången ett team av två personer, Fredric Tegebro och Jenny Boberg, som har kommit in med underbart engagemang och stor erfarenhet av entreprenörsorganisationer, nätverk, event och start ups. För dig som nyfiken på YEoS, kontakta oss för att bli medlem, hänga med på ett första event eller för att ta reda på hur ett skräddarsytt samarbete kan se ut!

Nyfiken på att höra mer? Kontakta YEoS kansli här.