Årets framtidslöfte 2023: Jonatan Arnlund

Postat den 21 september, 2023

Utmärkelsen Årets framtidslöfte delas ut till en yngre person med hög potential att göra ett stort avtryck. Personen är en förebild för ungas entreprenörskap och har med sina drivkrafter, sin nyfikenhet och sitt ledarskap utvecklat förmågor som möjliggör ett stort avtryck på individer och samhället redan idag, som i framtiden. Tävlingsvärd var SEB och prisutdelare Özge Özen Zink till priset som delades ut under galamiddagen för YEoS Summit 2023 på anrika Arbis i Norrköping.


YEoS – en plats för personlig utveckling

– Det känns oväntat, men väldigt roligt att få ta emot den här utmärkelsen! Jag ser fram emot att fortsatt vara med och inspirera andra och samtidigt jobba vidare mot bolagets målsättning och vision. Just nu känner jag en stor motivation att fortsätta utvecklas i min roll som ledare, både på jobbet och utanför bolaget. Efter helgen har jag tagit med mig viktiga insikter som jag redan fått flera tankeställare kring.

För mig är YEoS en plats för min personliga utveckling. Det finns väldigt mycket samlad kunskap och erfarenhet av olika entreprenörskapsresor och personliga resor, vilket helt klart är unikt. YEoS är så mycket mer än bara ett nätverk. Det är en plats för vänskap, stöd och glädje där alla verkligen bryr sig om varandra, menar Jonatan Arnlund.
 
Vad är du mest stolt över i din entreprenörsresa hittills – och vart är du på väg?

– So far är jag som mest stolt över att vi faktiskt vågade satsa på att bygga vårt bolag, trots att vi inte hade någon lång tidigare yrkeserfarenhet och trots att andra stora arbetsgivare drog i att anställa oss. Det känns helt rätt att göra det jag brinner för och lägga allt fokus på att bygga bolag.
Just nu jobbar vi hårt mot bolagets målsättning att passera 100 MSEK i omsättning innan 2026 och bli den mest eftertraktade tech huben för vår målgrupp, säger Jonatan Arnlund.
– Vad hade du velat att en tio år yngre version av dig själv skulle fått höra?
Grabben, fortsätt följa dina mål och tro på dig själv så kommer det bli bra tillslut, avslutar Jonatan Arnlund.

Motivering

Årets framtidslöfte är en modern ledare med höga tillväxtambitioner. Hen älskar att sätta strategier och jobba nära människor och kunder, vilket fött insikter som gör att bolaget och dess stigande antal anställda över hela Sverige levererar resultat med glädje. Årets framtidslöfte är en modern ledare med höga tillväxtambitioner. Hen älskar att sätta strategier och jobba nära människor och kunder, vilket fött insikter som gör att bolaget och dess stigande antal anställda över hela Sverige levererar resultat med glädje.