Årets medlem 2023: Charlotte Dunhoff

Postat den 21 september, 2023
Charlotte Dunhoff, flankerad av Gustaf Hjelm ordf. YEoS samt Christian Berger från tävlingsvärden Almi

Driven glädjespridare utsedd till Årets medlem

Under YEoS Summit energifyllda galamiddag delades fyra utmärkelser ut med syfta att lyfta och hylla de drivkrafter som finns i nätverket. Mottagaren av  Årets medlem blev extra överraskad, då hon redan befann sig på scenen som ovetande konferencier. Vi säger stort varmt grattis till Charlotte Dunhoff från Booky AB och tack till tävlingsvärden Almi, representerad av Christian Berger.

Hur känns det att få utmärkelsen Årets medlem?
– Jag är så stolt över att få det här priset och kunna inspirera fler kvinnor att våga starta eget men också våga gasa på i sin entreprenörskapsresa!
Vad ser du att YEoS som nätverk tillför dig som entreprenör och människa?
– YEoS är som en stor familj för mig, jag har utvecklas och utvecklas så mycket som människa genom människorna inom YEoS.

– Under mina 4 år som medlem i YEoS kan jag se tillbaka på den utveckling jag gjort som entreprenör varje år och jag kan utan tvekan säga att medlemmar från YEoS varit involverade längst vägen – genom att stötta, ge råd, ge kunskap och kärlek. Ovärderligt! Sen har jag också hittat några av mina närmsta vänner här!

Vad är du mest stolt över i din entreprenörsresa hittills – och vart är du på väg?
– Jag är mest stolt över den utvecklingen som skett, från att jag för 8 år sedan startade mitt första företag till där jag är idag. Jag fortsätter att utvecklas som entreprenör och som människa – och jag ska ha kul på vägen!

Vad hade du velat att en tio år yngre version av dig själv skulle fått höra?
– Ha kul, ta inte allt på så stort allvar och stå upp för dig själv – you got this! Jag har alltid vågat kasta mig ut och kört på men oftast har det resulterat i oro, tvivlan som tagit på krafterna – nu när jag ser tillbaka så skulle jag inte oroa mig lika mycket. Jobba hårt, ha kul, oroa dig mindre och njut.

Vad kommer top of mind som knyter an till känslan av den helg du varit med om?
– Alltså, att jag fick vara konferencier på eventet. Över 120 personer i publiken. En helkväll med olika inslag! Jag var så nervös och peppad innan, utan den fina kulturen som finns inom YEoS hade jag aldrig vågat ta mig an det första konferenciersjobbet för så många människor. Det säger nog allt om kärleken inom nätverket. Och jag älskade det, vilken kväll!


Motiveringen för utmärkelsen Årets medlem

“Årets Medlem har under sina fyra år som medlem anammat YEoS filosofi till hundra procent. Hen bidrar med stort engagemang till nätverket och har samtidigt tacklat de utmaningar bolaget stått inför genom de relationer som skapats och underbyggts under åren som medlem. Vi imponeras över ditt driv och hur du är en ambassadör för såväl YEoS som inspiratör till att få fler tjejer att välja entreprenörskapet berg-och-dalbana. Årets Medlem 2023 är Charlotte Dunhoff.”