Ett tungt farväl till en familjemedlem i YEoS

Postat den 9 februari, 2024

Livet är förgängligt, och ibland så fruktansvärt orättvist. Det är med tungt hjärta och en djup känsla av sorg vi skriver detta inlägg för att hedra vår vän, Ludwig Pettersson som gick bort alltför tidigt, vid 32 års ålder.

Att förlora någon som Ludwig är som att förlora en familjemedlem. Hans varma leende, omtänksamhet och klokhet har varit källa till glädje och inspiration för alla som hade äran att lära känna honom.
Som medlem i YEoS stod Ludwig längst fram i ledet vad gäller att utmana gamla sanningar och med kraft och passion stå som ledare med viljan att förändra världen. När hans livsverk Savelend noterades på First North, var det med Ludwig från sjukhussängen som genomgick sin första behandling mot den cancer som nu med kraft kom tillbaka.

Men ibland är livet orättvist, och vi tvingas säga farväl till dem vi älskar alltför tidigt. Ludvigs bortgång har lämnat oss i en otrolig saknad, men vi är tacksamma för den tid vi fick dela med honom. Han kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan och minnen, och hans arv av kärlek och välvilja kommer att leva vidare genom de som älskade honom.

I dag sörjer vi förlusten av en vän, entreprenör, make och far. Men vi hedrar också det positiva avtryck han lämnade på världen. Må hans minne vara en välsignelse och en inspiration för oss alla att leva varje dag med kärlek, passion och medkänsla.

Ludvigs stolthet och glädje över att vara förälder var uppenbar för alla som kände honom. Hans hjärta svämmade över av kärlek och stolthet för hans familj med två nyfödda döttrar och fru. Våra varmaste tankar går till Ludwigs familj, fru och de två små ögonstenar som föddes i november och som får växa upp utan sin far.