AW med YEoS Stories i Göteborg – Nadja Taghat och Jonatan Persson

Vilka är drivkrafterna hos entreprenörerna bakom bolagen Västsvenska Miljökonsult och Helios Innovations, och vad kan vi lära oss av NADJA TAGHATS och JONATAN PERSSONS syn på livet som entreprenör?

YEoS Stories bjuder in till en AW där du även får lyssna till entreprenörsresor från spännande människor som är en del av entreprenörsnätverket YEoS. Välkommen till en kväll som tar oss genom framgångar och motgångar, erfarenheter och lärdomar. Kanske kommer du att inspireras av andras mod, få användbara perspektiv eller bara hitta rätt i att umgås en stund med likasinnade som delar ditt driv.

Välkommen till GRANT THORNTON Göteborg, Östra Hamngatan 26, torsdag 7 mars
🚀 AW från kl.17, YEoS Stories startar kl. 17.30 – kom i tid.

AW:n är öppen för dig som är/vill bli entreprenör (upp till 30 år), samt för dig som entreprenör i YEoS / alumn i Forever YEoS. Deltagandet är kostnadsfritt, bokning krävs.

Helios Innovations grundades 2017 i Halmstad av Jonatan Persson och står nu inför en stor uppskalning. Med egenutvecklad teknik kan industriellt avfallsvatten renas på plats, med hjälp av industriell restvärme, utan att det nedsmutsade processvattnet behöver kostsamma och miljöovänliga transporter. Att företaget står för en riktigt game changer visade sig inte minst då Jonatan Persson förra året prisades som “Framtidens entreprenör” av Carnegie och SvD.

Västsvenska Miljökonsult startades av den då 20-åriga Nadja Taghat som stod i ett vägval mellan en trygg anställning hos en av Sveriges största byggbolag eller att starta eget företag, med en stor kund direkt från starten. Det blev det senare – vilket visade sig vara helt rätt.

Verksamheten kan beskrivas som miljökonsulter på jour, då det ofta upptäcks miljöföroreningar under en schaktentreprenad eller rivning. Målet för Västsvenska Miljökonsult (VMK) är att bli entreprenadbranschens miljökonsulter.

“Målet med företagandet är resan i sig – det är under resan all utveckling sker” säger Nadja Taghat.

 

Information

Startdatum
07 March