Medlemsinitiativ: YEOS-middag: Almedalsveckan edition

Ska du till Almedalen? Kickstarta veckan med en oförglömlig tisdagkväll i äkta YEoS-anda med detta medlemsinitiativ signerat Petter Händel och Alfred Appelros!

Denna kväll har potential att bli extra speciell då Petter har reserverat hela sin nya restaurang Lilla Huset endast för oss. Mitt i Visby skapas en härlig atmosfär där en välsmakande sharing-dinner serveras från Lilla Husets meny som är framtagen tillsammans med den flerfaldiga Årets Kock-finalisten och lokala restauranglegenden Luqaz Ottoson. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Datum: Tisdag 25 juni kl.19.30
Plats: Lilla Huset, Nunnegränd 5
Kostnad: 600 kr exkl. moms,  för magisk mat och två enheter dryck. Faktureras genom YEoS.

Utöver god mat och härligt YEoS-häng kommer Petter och Alfred att dela med sig av sin berättelse om hur de fann varandra genom YEoS vilket lade grunden för den gemensamma satsningen Pantlån, som digitaliserar den analoga Pantbanksvärlden.

Värm upp med entreprenörsmingel!
Det kommer vara ett entreprenörsmingel i en annan del av lokalen innan middagen. Minglet är kostnadsfritt och det bjuds på drinkar och tilltugg men gästlista behövs. Vid intresse att stå med på gästlistan, kontakta emma@lillahusetvisby.se.

Information

Startdatum
25 June