AW med YEoS Stories – Fanny Larsson och Gustav Buder

Torsdag den 29 februari får du en gåva. En extra dag i kalendern, eftersom det är skottår. Många entreprenörer håller ett högt tempo, som kan gå ut över vår hälsa. Så hur gör du för att få livet att kännas härligare, där du lyssnar till dig själv och kan vara uppmärksam på de signaler din kropp sänder ut?

YEoS Stories – denna gång på skottårsdagen – är en AW med YEoS-entreprenörerna Fanny Larsson och Gustav Buder på scenen. En kväll som bjuder på insikter från två spännande människors entreprenörsresor, men också på några praktiska övningar till din verktygslåda, som du kan ta fram när du vill blir mer fokuserad och mindre stressad. 

För tänk om det egentligen är så att alla dagar i livet blir vad vi gör dem till, och att vi missar mycket om vi inte lever i nuet där vi övar vår medvetenhet och har kontakt med vårt inre?

Fanny Larsson är entreprenören bakom Artfulness. Som konstnär och yogalärare vill hon inspirera till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv.

Gustav Buder är medgrundare av fintechbolaget Paytrim. Med stor nyfikenhet kring hur man kan leva ett mer autentiskt liv har Gustav utforskat sitt eget Why.

Mer information

➡️ Eventet är öppet för dig som medlem i YEoS/alumn i Forever YEoS, samt för dig som community member hos Impact Hub.
⏰ Torsdag den 29 februari, Impact Hub Jakobsbergsgatan 22. AW från kl.17, stories från kl.17.30.

Information

Startdatum
29 February