AW med YEoS Stories – Viktor Jarnheimer och Fahrim Shirinzade

Vilka är drivkrafterna hos entreprenörerna bakom bolagen Proxify och Mothership Group, och vad kan vi lära oss av VIKTOR JARNHEIMER och FAHRIM SHIRINZADES syn på livet som entreprenör?

YEoS Stories bjuder in till en AW där du får lyssna till entreprenörsresor från spännande människor som är en del av YEoS. Välkommen till en kväll som tar oss genom framgångar och motgångar, erfarenheter och lärdomar. Kanske kommer du att inspireras av andras mod och få användbara perspektiv med dig till ditt eget bolagsbyggande. Vad vi vet är att du får en härlig kväll stund med likasinnade som delar ditt driv!

Välkommen till SEB, Mäster Samuelsgatan 32, den 11 april
🚀 AW från kl.17, YEoS Stories startar kl. 17.30 – kom i tid.

AW:n är öppen för dig som är/vill bli entreprenör (upp till 30 år), samt för dig som entreprenör i YEoS / alumn i Forever YEoS. Deltagandet är kostnadsfritt, bokning krävs.

Viktor Jarnheimer har flera techbolag i bagaget, med den gemensamma nämnaren att de byggdes tillsammans med duktiga programmerare från andra världsdelar. För sex år sedan grundande Viktor så bolaget Proxify, med målet att hjälpa andra att bygga deras tech-team. Idag sysselsätter bolaget 800 personer och har Europas största nätverk av kvalitetssäkrade utvecklare. Med hedersutmärkelsen ’Årets internationella tillväxtgasell” i bagaget blickar man nu framåt med högt ställda tillväxtmål.

”Jag brinner för AI-frågor, bolag som vill ta en ledande position på marknaden kommer att behöva ha en AI-first mentalitet”.

Fahrim Shirinzade är Västeråsaren som startade sin bolagsbyggarkarriär på gymnasiet. Som entreprenör och investerare inom ett antal branscher har Fahrim skaffat sig perspektiv på hur olika affärsmodeller kan anpassas till olika  sammanhang.

“Oavsett hur stor förmögenhet vi än har, kommer vi alla en dag att lämna denna planet utan en enda krona i fickan. Samtidigt, med den insikten, har vi en begränsad tid att skapa något som varaktigt efterlämnas. Därför har jag på senare år arbetat väldigt hårt med att vara ödmjuk, fortsätta vara hungrig efter kunskap och att jaga nya mål.”

Information

Startdatum
11 April