[UPPSKJUTEN] Entreprenörs-AW i Skövde: Konsten att skala upp sitt företag

Vem utmanar dina idéer om vad som är möjligt?

Är du ung entreprenör med stora framtidsvisioner? Välkommen till en boostande AW som samlar likasinnade människor galna nog att tro att de kan förändra världen. För vad är det som gör att vissa entreprenörer lyckas, där andra stannar vid att ha en bra idé? Vi bjuder på en öl och insikter från en trio bolagsbyggare som har fokus på tillväxt – det handlar inte om vad man gör, utan hur man gör det!

>> Boka din kostnadsfria plats här

 

Program och innehåll

Var/när? Hållbar restaurang, Skövde, 2 april kl.17-20, panel startar 17.30.

Hur? Kvällen bjuder både på insikter från en panel unga entreprenörer med högt inställt sikte, samt utrymme att knyta kontakt med andra som verkar i ekosystemet kring entreprenörer i Skaraborg. Vi kommer även att öppna upp för möjligheten för dig som ung entreprenör att fatta mikrofonen och kort få lyfta vilken utmaning ditt bolag står inför, för att hitta människor med perspektiv som kan ta dig och ditt bolag vidare.

För vem?
AW:n riktar sig till dig som är eller vill bli entreprenör upp till 30 år, samt till dig som har ett intresse av att se ett ökat entreprenörskap i Skaraborg.

Partners: Deltagande partners under eventet är Almi Väst, Länsförsäkringar Skaraborg, SEB Skövde och Skaraborg Business Region.

AW:n är ett startskott inför tillväxtkonferensen YEoS Summit 2020 som sker i Skövde den 8-10 maj, där vi samlar +100 unga entreprenörer – medlemmar från hela Sverige ur nätverket YEoS samt regionala entreprenörer upp till 3o år, med ett intensivt och roligt program fyllt av perspektiv på tillväxt, goda middagar och galna stories.

Om kvällens panel

Andreas Wilhelmsson, 29 år, Ljusgårda, Tibro. Redan som 20-åring utsågs Andreas Wilhelmsson av Veckans Affärer till en av Sveriges 101 supertalanger. Sedan dess har han hunnit med att bygga en karriär som säljare, föreläsare och serieentreprenör, men också en smärtsam konkurs. Idag står investerarna i kö när effektivitetsnörden Andreas leder uppskalningen av den gröna salladsfabriken Ljusgårda – Sveriges största vertikalodling av grönsaker i Tibro.

Martina Klingvall, 32 år, Telness, Stockholm. Efter studier inom Industriell ekonomi vid KTH började Halmstadbördiga Martina jobba inom telekom. Under sex år på Telenor, i en stor tekniktung organisation med långa beslutsvägar upplevde Martina hur kreativa idéer fastnade och hur kundens upplevelse inte hamnade i fokus. Så hur skulle man göra om man byggde en telefonoperatör från grunden? Resultatet blev Telness, som med total transparens och utan bindningstider resulterat i Sveriges nöjdaste kunder.

Gustav Buder, 27 år, Paytrim, Skövde. Gustav Buder hittade har ett förflutet som tennistränare, försäljningskonsult, krögare och köksexpert innan viljan att genom eget entreprenörskap blev för stor. Med Skövde som bas växlar Gustav och grundarteamet bakom Paytrim nu upp verksamheten för att på allvar skapa förändring inom den trögrörliga betalbranschen. Marknaden är enorm, bolagets skalbarhet likaså.

Information

Startdatum
02 April