Umeå: AW – Let’s talk failures!

UMEÅ 9 APRIL: Har du en dröm om att ta din idé från tanke till företag, eller har du redan kommit en bit in i din entreprenörsresa? Då är detta ett event för dig! Alla människor har idéer, men inte lika många vågar förverkliga dem – välkommen på en afterwork där vi hyllar misslyckanden i sann entreprenörsanda och lyssnar till idéerna som kanske inte blev vad man trodde att de skulle bli.

För vad är väl en misslyckad idé? Och vad betyder det att misslyckas? Vi tror att det är nödvändiga erfarenheter för att bli framgångsrik, och en naturlig del av varje företagares resa i att bygga ett bolag som kan växa till något större än sig själv.

AW:n arrangeras av entreprenörsnätverket YEoS tillsammans med Uminova Innovation, eXpression Umeå, TNXH, Great Space, Elite Hotel Mimer Umeå & Umeå Startup Hub, som en upptakt för YEoS Summit 2019, Sveriges tyngsta tillväxtkonferens för entreprenörer under 35 år, som kommer till Umeå den 3-5 maj.

”YOU CAN LEARN GREAT THINGS FROM YOUR MISTAKES IF YOU AREN’T BUSY DENYING THEM”

Boka din kostnadsfria biljett

>> Välkommen med din anmälan
>> Vilka kommer? Här är eventet på Facebook

Dörrarna till Great Space på Kungsgatan 63D öppnar kl.17:30. Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på öl och tilltugg. För den som vill väntar möjlighet till prisvärd förlängning med middag på Elite Hotel Mimer.

PS. Vågar du skryta om din failure? Välkommen upp på scenen! Under kvällen kör vi ett pass med Open Mic! Meddela ditt intresse till jenny.boberg@yeos.se

Information

Startdatum
09 April