Boosta din B2B-försäljning

Vilka är de vanligaste misstagen YEoS-entreprenörer gör när de säljer B2B? Välkommen till ett medlemsinitiativ torsdag den 21 april kl.08.30-09-30 som lyfter insikter, tips och tricks från tre initierade medlemmar som vardagligen hjälper hundratals bolag att driva ökad försäljning i digitala kanaler.

Säljer ni inte tillräckligt mycket, känner du dig lost i vad ni ska göra eller är du bara nyfiken på att plocka upp lite insights? Under ett klassiskt 40+20 min-format (föreläsning/frågor) så kommer YEoS-medlemmarna Melker Adolfsson, William Friman och  Felix Kollin att gå igenom tips och tricks från hur de idag hjälper bolag med att öka sin b2b-försäljning.

Vi kommer att snacka

  • Målgruppsanalys
  • Budskap
  • Kanaler
  • KPI:er

Delta

Webbinariet är öppet för dig som medlem i YEoS/alumn i Forever YEoS, Anmäl dig genom att tacka ja till eventet på Facebook. Sätt en placeholder i din egen kalender kl 08.30-09.30 torsdag den 21 april, till det att länk skickas ut.

Om panelen

Melker Adolfsson har grundat LinkedClient, ett SaaS/Education bolag inom sales automation som utbildar hundratals b2b-bolag runt om i Europa i hur de automatiserar sin försäljning.

William Friman har grundat Strat lab som hjälper bolag att arbeta analys och datadrivet, genom att bygga analytisk-infrastruktur och ta fram strategiska beslutsunderlag

Felix Kollins och LeadPilot ser till att du kan fokusera på annat än manuellt grovjobb, genom att lösa de första säljstegen i en enkel AI-driven plattform – helt automatiskt.

Vi ses!

Information

Startdatum
21 April