Check-in för nya medlemmar


Ta en kaffe med nya vänner!

2020 blev ett annorlunda år, men även om mycket har förändrats så står YEoS löfte till dig som medlem kvar: att få tillgång till +200 kompisar som fattar grejen med att leva och verka som entreprenör. Nu kickstartar vi 2021 med att sätta dig som ny medlem i ett härligt sammanhang tillsammans med andra som delar dina drivkrafter. Anmäl dig nu.

Välkommen till Check-in för nya medlemmar

Få ansikten på andra medlemmar genom denna digital check-in för nya medlemmar den 14 januari, kl 12:30-14. Ta med dig lunchkaffet och kom som du är. Kravlöst, öppet och igenkännande.

Utöver att vi kommer att gå varvet runt för en kort incheckning, så pratar vi lite om framtiden för YEoS och en break-out med utrymme att få connecta medlem som genom åren upplevt mycket värde genom YEoS, tillsammans med ett par medlemmar som liksom du är nya.

Så. Hur mår du idag i ditt liv som entreprenör?  Och visst skulle det vara skönt att få en nystart på 2021 där vi initierar några nya relationer som kan växa sig starkare framåt? Sitt inte ensam med dina utmaningar och idéer!

 Mer om anmälan

  • Anmäl dig genom denna länk.  
  • Lägg samtidigt in kl.12.30-14 i kalendern, inbjudan med länk kommer senare.
  • Mötet sker över Zoom, alla som deltar ombeds att ha bild påslagen

Information

Startdatum
14 January