Check-in för nya medlemmar

 

Minns du varför YEoS lockade dig?

2020 har varit ett annorlunda år, men även om mycket har förändrats så står YEoS löfte till våra medlemmar kvar: att få tillgång till 200+ kompisar som fattar grejen med att leva och verka som entreprenör. Vi vet att du som ny medlem fått ett annorlunda första år i YEoS – inte minst då de tre större eventen YEoS Summit, YEoS Xplore och YEoS Xchange skjutis fram.

Istället har vi skapat många mindre möten med digitala förtecken. För vissa medlemmar till det positiva, då man kapat långa restider men ändå kunnat ses. För andra något man inte riktigt gett sig hän kring – med ovissheten i om det faktiskt går att få ut något djup ur digitala möten?
Så här i november brukar vi träffas för att ha en middag för alla nya medlemmar, följt av en julfest som lyfter taket.
 

Välkommen till Check-in för nya medlemmar

I år blir det ingen fysisk middag – men vi vill fortfarande ge DIG möjlighet att lära känna oss, presentera dig själv och få ansikten på andra medlemmar genom en digital check-in för nya medlemmar den 18 november, kl 12:30-14. Ta med dig lunchkaffet och kom som du är. Kravlöst, öppet och igenkännande.

Utöver att vi kommer att gå varvet runt för en kort incheckning, så pratar vi lite om framtiden för YEoS och erbjuder dig att ta del av ett buddy-upplägg. I korthet ett sätt att du som ny medlem får en dedikerad kontakt med annan medlem som genom åren upplevt mycket värde genom YEoS, tillsammans med ett par medlemmar som liksom du är nya.

Så. Hur mår du idag i ditt liv som entreprenör?  Och visst skulle det vara skönt att få en nystart på 2021 där vi initierar några nya relationer som kan växa sig starkare framåt? Sitt inte ensam med dina utmaningar och idéer!

 Mer om anmälan

  • Anmäl dig genom denna länk.  
  • Lägg samtidigt in kl.12.30-14 i kalendern, inbjudan med länk kommer senare.
  • Mötet sker över Zoom, alla som deltar ombeds att ha bild påslagen

Information

Startdatum
18 November